• City Stories

    64η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2018: Η γιορτή των λουλουδιών επέστρεψε!

    • NewsRoom


    Κάθε χρόνο στην ανοιξιάτικη Ανθοκομική Έκθεση, γιορτάζεται η αναγέννηση και η ομορφιά της Φύσης!

    Στο Άλσος Κηφισιάς, σε έναν χώρο με πανύψηλα δέντρα και γραφικό σχεδιασμό, οι επαγγελματίες της ανθοκομίας στολίζουν τα περίπτερα τους με τα πιο όμορφα άνθη και φυτά και μας περιμένουν.

    12 συναυλίες – “δωρεάν πάρκο ψυχαγωγίας” – εκδηλώσεις και παραστάσεις για παιδιά – παρουσιάσεις για επαγγελματίες και ερασιτέχνες κηπουρούς – ενδιαφέρουσες ομιλίες για το κοινό και ένα πολύ πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα μας περιμένει!

    Ο χώρος γέμισε από πανέμορφα χρώματα και μεθυστικές μυρωδιές, που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις.

    Παράλληλα θα υπάρχει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα “Το ταξίδι του νερού στη φύση”. Τα παιδιά θα μάθουν για τον κύκλο του νερού στη φύση και θα ταξιδέψουν σε διαφορετικά Οικοσυστήματα.

    Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα:

    Τις καθημερινές (από Δευτέρα έως και Παρασκευή) η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό από την έναρξη της Έκθεσης στις 10:00 ως και τις 13:00. Eξαιρούνται οι καθημερινές ημέρες που είναι αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

    Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες το εισιτήριο κοστίζει 1,50 €.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της 64ης Ανθοκομικής Έκθεσης Δήμου Κηφισιάς θα εισέρχονται δωρεάν τις ώρες και ημέρες που επιβάλλεται η καταβολή εισιτήριου:

    • Οι κάτοχοι καρτών ελευθέρας εισόδου

    • Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ.. Θα πρέπει να επιδεικνύουν πρόσφατη Βεβαίωση Ανεργίας (που έχει ισχύ 30 ημέρες από την έκδοση της)

    • Τα παιδιά έως 12 ετών (δεν απαιτείται η επίδειξη δικαιολογητικού, καθώς η φυσική παρουσία του παιδιού πιστοποιεί ότι ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία δικαιούχων)

    • Τα άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), με την επίδειξη της ειδικής Ετήσιας Κάρτας Ελεύθερης Μετακίνησης που τους χορηγείται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Διευθύνσεων Πρόνοιας του Ν. Αττικής.

    • Οι υπάλληλοι του Δήμου Κηφισιάς και των ΝΠΔΔ του με την επίδειξη της κάρτας προσωπικού και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

    Εισιτήριο μειωμένης τιμής 0,70 ευρώ :

    1. Για άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών με την επίδειξη Αστυνομικής ταυτότητας

    2. Για νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών με την επίδειξη Αστυνομικής ταυτότητας

    3. Για φοιτητές Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή Πανεπιστημίων της αλλοδαπής μέχρι την ηλικία των 25 ετών με την επίδειξη Φοιτητικής Ταυτότητας «Student Card – University ID» και Διαβατηρίου ή Ταυτότητας.

    4. Για πολύτεκνους και τα μέλη των οικογενειών τους με την επίδειξη του ισχύοντος και θεωρημένου στο πίσω μέρος βιβλιαρίου πολυτέκνων, το οποίο χορηγείται στο δικαιούχο από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «5ο Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων» στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμια Ημέρα Χορού: Μια βραδιά γεμάτη blues μουσικές και θετική διάθεση στο ΚΠΙΣΝ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 2+1 θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο για αυτό το ΠΣΚ



    ΣΧΟΛΙΑ