• Οικονομία & Επιχειρήσεις

    Η Tesla σε αποσύνθεση και ο Musk… καπνίζει χόρτο! (video)

    • NewsRoom
    Elon Musk - Ιδρυτής της Tesla

    Elon Musk – Ιδρυτής της Tesla


    Ο Elon Musk πίνει ουίσκι και καπνίζει μαριχουάνα σε ένα podcast δυόμιση ωρών με τον κωμικό Joe Rogan, το οποίο άγγιξε όλα τα θέματα – από φλογοβόλα και τεχνητή νοημοσύνη μέχρι το τέλος του σύμπαντος.

    «Δεν καπνίζω τακτικά χόρτο», είπε ο CEO της Tesla κατά τη διάρκεια του podcast, το οποίο προβαλλόταν ζωντανά στο ίντερνετ. Ο Musk, 47, έκανε μια τζούρα από ένα τσιγάρο με κανονικό καπνό και μαριχουάνα, η οποία είναι νόμιμη στην Καλιφόρνια, που το προσέφερε ο Rogan.

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    Time to party with Elon. http://joerogan.live

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joe Rogan (@joerogan) στις

    Η συγκεκριμένη αποτελεί την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Musk σε μέσο ενημέρωσης, αφότου ο ιδρυτής της Tesla ταρακούνησε τον οικονομικό κόσμο με το tweet του για την απομάκρυνση της εταιρίας από το χρηματιστήριο, ένα σχέδιο που απέσυρε 17 μέρες αργότερα. 

    Δείτε το podcast:

    Τα προβλήματα συνεχίζονται για την Tesla

    Την ίδια στιγμή, η Tesla φαίνεται να αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, με την παραίτηση του chief accounting officer της εταιρείας, Dave Morton.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση παραίτησής του, ο Morton αναφέρει ότι “από τις 6 Αυγούστου που εντάχθηκα στην εταιρεία, το επίπεδο της προσοχής που δόθηκε σε αυτήν αλλά και ο ρυθμός μέσα στην εταιρεία, έχουν υπερβεί τις προσδοκίες μου”.

    Ο ίδιος συνεχίζει τονίζοντας ότι “ως αποτέλεσμα, αυτό με οδήγησε να επανεξετάσω το μέλλον μου. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι πιστεύω έντονα στην Tesla, στην αποστολή και στις μελλοντικές προοπτικές της, και δεν έχω διαφωνίες με την ηγεσία της ή τα οικονομικά της αποτελέσματα”.

    Τα λογιστικά της κατασκευάστριας εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα συνεχίσουν να επιθεωρούνται από τον οικονομικό διευθυντή, Deepak Ahuja και την ομάδα του.

    Η μετοχή υποχωρεί 7% προσυνεδριακά.

    Σημειώνεται πως την περασμένη Πέμπτη, ο γνωστός short seller Andrew Left υπέβαλε συλλογική μήνυση στον CEO της Tesla, Elon Musk, υποστηρίζοντας ότι παραβίασε νόμους της κεφαλαιαγοράς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Elon Musk αποκαλύπτει: Κανείς δεν είδε το tweet μου για την Tesla πριν το βγάλω



    ΣΧΟΛΙΑ