• Business

    Η εταιρεία WILSON στον Όμιλο Φάις

    • NewsRoom

    Roger Federer


    Στα πλαίσια της αναπτυξιακής πορείας των τελευταίων ετών, αλλά και της ενίσχυσης του portfolio με τα μεγαλύτερα σήματα παγκοσμίως, ο Όμιλος Εταιριών Φάις εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την επιτυχή ανάληψη ενός ακόμη super brand, αυτή τη φορά από τον τομέα του τένις! Από τις 27 Οκτωβρίου 2017, ο Όμιλος αναλαμβάνει επίσημα στην Ελλάδα την αποκλειστική αντιπροσώπευση της διάσημης Wilson, που αποτελεί την νούμερο 1 εταιρία επιδόσεων στο τένις στον κόσμο.

    Με ιστορία 104 χρόνων, η Wilson φημίζεται για την άριστη ποιότητα και για τα πρωτοποριακά της προϊόντα. Την εμπιστεύονται και την επιλέγουν οι top τενίστες του πλανήτη όπως οι Grigor Dimitrov, David Goffin, Juan Martin del Potro, Simona Halep και οι ξακουστές Venus και Serena Williams. Με ρακέτα Wilson παίζει και ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, ο Roger Federer, που έχει χαρακτηρισθεί από πολλούς ως ο «θεός» του αθλήματος.

    Όσον αφορά στα ελληνικά δεδομένα, δεν είναι τυχαίο ότι δύο από τους καλύτερους Έλληνες τενίστες, η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αγωνίζονται και αυτοί με ρακέτα της Wilson. Η προϊοντική γκάμα της εταιρίας περιλαμβάνει τα πάντα για το τένις όπως ρακέτες, συλλογές από ενδύματα και υποδήματα, αξεσουάρ όπως σακίδια, μπάλες, χορδές κ.α. H Wilson πρωτοστατεί με τις μπάλες της και σε πολλά άλλα αθλήματα όπως ράγκμπι, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, σκουός, μπάντμιντον κλπ. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε με την παρουσία των διευθυντικών στελεχών των δύο εταιριών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όμιλος Φάις: «Οι καταναλωτές επέστρεψαν στην Καλογήρου – Θετικές οι προοπτικές για το 2018»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάμι Φάις: Στο «φουλ οι μηχανές» για την επαναφορά της Καλογήρου

     



    ΣΧΟΛΙΑ