ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παράνομη κατακράτηση χρημάτων από τις πληρωμές των καταναλωτών στη ΔΕΗ κάνουν τα ΕΛΤΑ, καταγγέλει ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Γιάννης Μανιάτης και προσθέτει: «Ως αποτέλεσμα, οι καταναλωτές ενώ πληρώνουν εμπρόθεσμα, στο τέλος χάνουν την έκπτωση του 15% που δίνει η ΔΕΗ, επιβαρύνονται με τόκους καθυστερήσεων και πολλές φορές απειλούνται με διακοπή ηλεκτροδότησης».
Προσθέτει ότι η «παράνομη αυτή παρακράτηση, που ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ, ακολουθείται από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ με τη δικαιολογία ότι το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής δεν έχει καταβάλει την αποζημίωση για την παροχή καθολικής υπηρεσίας».
Σύμφωνα με τον κ. Μανιάτη, με ευθύνη του αρμόδιου υπουργού Νίκου Παππά τα ΕΛΤΑ έχουν οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο και ζητάει τη παραίτηση της διοίκησης τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παναγιωτάκης: Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που θα απολυθούν θα μεταφερθούν στις θυγατρικές που θα συσταθούν
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η ΓΕΝΟΠ «μπλόκαρε» το ΔΣ της ΔΕΗ για την πώληση των μονάδων!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΗ: Η πλειονότητα των εργαζομένων θα μεταφερθεί στις υπό πώληση μονάδες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ διευρύνει τις κυρώσεις κατά της Αβάνας
- Ο Τραμπ αυξάνει στο 25% τους δασμούς στα αυτοκίνητα της ΕΕ
- Ουδέν σχόλιο από τον Λευκό Οίκο για την τελευταία πρόταση της Τεχεράνης για διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
- Στενά του Ορμούζ: Η Ουάσινγκτον προειδοποιεί ναυτιλιακές να μην πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.