• Πολιτική

    Πώς συνέβη η τραγωδία στους Αγ. Αναργύρους – Η μοιραία διαφωνία

    • NewsRoom
    αστυνομικός


    Η οικογενειακή τραγωδία που από νωρίς σήμερα Δευτέρα, όταν έγινε γνωστή η είδηση, έχει σοκάρει το πανελλήνιο, εκτυλίχθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα χθες το βράδυ στους Αγίους Αναργύρους. Ένας 46χρονος αστυνομικός σκότωσε τη 49χρονη σύζυγό του, την πεθερά του και έπειτα την 4χρονη κόρη του, πριν δώσει τέλος στη ζωή του. Πρόκειται για τον αρχιφύλακα Χρήστο Ζαπαντιώτη που υπηρετούσε στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

    Ο δράστης και αυτόχειρας αρχικά φαίνεται να έριξε δύο εκφοβιστικές βολές με το υπηρεσιακό του περίστροφο στον τοίχο. Αργότερα όμως ο 46χρονος έστρεψε το όπλο του στη γυναίκα του, καθώς το πρώτο θύμα του 46χρονου ήταν η σύζυγός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να κυνήγησε την άτυχη γυναίκα, προτού την εκτελέσει εξ επαφής με τρεις σφαίρες. Στη συνέχεια, πυροβόλησε με δύο σφαίρες την πεθερά του, ενώ με μία σφαίρα έκοψε το νήμα της ζωής του 4χρονου παιδιού του. Ολοκληρώνοντας την πράξη του, γονάτισε, έβαλε πιστόλι κάτω από το σαγόνι του και αυτοπυροβολήθηκε.

    Το θέαμα που αντίκρισαν οι αρχές ήταν πραγματικά αποκρουστικό και αδιανόητο να το συλλάβει ανθρώπινος νους. Και καθώς η τραγωδία εκτυλίχτηκε πολύ αργά το βράδυ όλα τα θύματα φορούσαν πυτζάμες.

    Ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη

    Τα αίτια της τραγωδίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από καταθέσεις συγγενών είχαν να κάνουν με κληρονομικά ζητήματα. Η μητέρα της συζύγου του ζούσε στον κάτω όροφο της πολυκατοικίας και ο 46χρονος ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι, προκειμένου να μεταφερθεί στο χώρο το ιατρείο της συζύγου του, έτσι ώστε να μην πληρώνει ενοίκιο. Σε αυτό δεν τον έβρισκαν σύμφωνο ούτε η πεθερά, ούτε η σύζυγος του, γεγονός που απέβη μοιραίο τόσο για τις ίδιες, όσο και για το παιδί της οικογένειας που έχασε τη ζωή του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονισμένος ο Κ. Σημίτης για την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτες αποκαλύψεις για έγκλημα στους Αγ. Αναργύρους: Ο αυτόχειρας αστυνομικός υπηρετούσε στη Βουλή



    ΣΧΟΛΙΑ