Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Τράπεζες

Ελένη Βρεττού (Attica Bank): Δημιουργούμε προϊόντα για τις ανάγκες των εξαγωγικών επιχειρήσεων

Ελένη Βρεττού, CEO Attica Bank

Ελένη Βρεττού, CEO Attica Bank

Στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας μας και τις ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη της εξωστρέφειας με την υποστήριξη του τραπεζικού συστήματος, αναφέρθηκε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Attica Bank, κυρία Ελένη Βρεττού στην εκδήλωση για την 48η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εξαγωγέων– ΣΕΒΕ.

«Η εξωστρέφεια αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας. Για να αναπτυχθούν και να πετύχουν στο διεθνές εμπόριο οι Έλληνες εξαγωγείς, εκτός από τις δικές τους δυνάμεις χρειάζονται και υποστήριξη ώστε να διεισδύσουν περαιτέρω στις ξένες αγορές.

Είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα εξωστρέφειας που κάνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις», επισήμανε η κυρία Βρεττού, καλώντας τα μέλη του ΣΕΒΕ και συνολικά τις μικρομεσαίες εταιρείες να επικοινωνήσουν τις ανάγκες τους και η Attica Bank θα ανταποκριθεί δίνοντάς τους λύσεις. 

«Αλλάζοντας σελίδα στην τράπεζα, μπορούμε να στηρίξουμε πιο δυναμικά και αποτελεσματικά την υγιή επιχειρηματικότητα, καθώς όχι μόνο διαθέτουμε τα απαιτούμενα κεφάλαια ανάπτυξης μετά την πρόσφατη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αλλά παράγουμε και θετικά αποτελέσματα, βελτιώνοντας τις επιδόσεις μας, την ρευστότητα και τα έσοδά μας».

Όπως περιέγραψε η επικεφαλής της τράπεζας, η Attica Bank στηρίζει τις ελληνικές εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις μέσω ενός ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου υπηρεσιών και με νέες πιο ευέλικτες και ταχύτερες διαδικασίες διαχείρισης και διεκπεραίωσης εργασιών. 

Στο πλαίσιο αυτό: 

«Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι οι ανάγκες των εξαγωγικών εταιρειών ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος, τις εμπορικές προτεραιότητες και τους εξαγωγικούς στόχους. Οι τράπεζες πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των Ελλήνων εξαγωγέων με την ίδια προσαρμοστικότητα που ζητούν από τους πελάτες τους να επιδεικνύουν.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί οι πελάτες, και κυρίως οι επιχειρήσεις, μάς εμπιστεύονται και πάλι και έρχονται σε εμάς για να βρουν αυτό που πραγματικά χρειάζονται: προσωπική επικοινωνία και εξυπηρέτηση», κατέληξε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Attica Bank.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ηρακλής ΙΙΙ έρχεται, οι τράπεζες ετοιμάζουν νέα πακέτα τιτλοποιήσεων και πωλήσεων χαρτοφυλακίων

Eurobank: Επιτάχυνση του ρυθμού ανόδου των τιμών διαμερισμάτων το α’ τρίμηνο του 2023

Τράπεζα Πειραιώς: Δόσεις για αγορές με χρεωστική κάρτα μέσω της winbank

──────────────────

Εκλογές 2023

Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων