Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Μπερλουσκόνι: «Η Μελόνι θα μας δώσει το υπουργείο Δικαιοσύνης»

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Sylvio Berlusconi

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Sylvio Berlusconi

Ο πρώην πρωθυπουργός, κ. Μπερλουσκόνι αναφέρει ότι η Μελόνι θα μας δώσει το υπουργείο Δικαιοσύνης. Η Τζόρτζια Μελόνι δέχθηκε να συναινέσει στην επιλογή της Ελιζαμπέτα Καζελάτι (πρώην προέδρου της Γερουσίας) ως νέας υπουργού Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, ο Καβαλιέρε αναφέρθηκε στα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του, Φόρτσα Ιτάλια, τα οποία πρόκειται να υπουργοποιηθούν. Σύμφωνα με την δήλωσή του, ο Αντόνιο Ταϊάνι θα αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών και την αντιπροεδρία της κυβέρνησης, η Άννα Μαρία Μπερνίνι το υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης, ο Τζιλμπέρτο Πικέτο Φρατίν το υπουργείο Περιβάλλοντος και η Τζόρτζια Σακάνι Γιότι το υπουργείο Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Μέρος του ιταλικού τύπου, τέλος, γράφει ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να δήλωσε πως αναθέρμανε τις σχέσεις του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος του έστειλε μπουκάλι βότκας. Το κόμμα του μεγιστάνα και πρώην Ιταλού πρωθυπουργού, όμως, αποσαφήνισε ότι “πρόκειται για παλαιότερη ιστορία”.

Διαβάστε επίσης

La Repubblica: Τον Ντράγκι «δείχνει» ο Μακρόν για ΓΓ του ΝΑΤΟ

Ουκρανία – Ιράν: Προς διακοπή οι σχέσεις με την Τεχεράνη για προμήθεια όπλων στη Ρωσία

Τζο Μπάιντεν: Στα σκαριά νομοσχέδιο για τις αμβλώσεις αν επικρατήσουν οι Δημοκρατικοί