Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Γιώργος Λιανός: Γιατί αφήνει το Survivor και γυρνάει Ελλάδα (video)

Γιώργος Λιανός

Την εμφάνισή του στο φετινό Survivor έκανε χθες ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ενημέρωσε τους παίκτες ότι για ένα διάστημα ο Γιώργος Λιανός θα χρειαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας των δύο νέων ομάδων, ο Ατζούν μίλησε για πρώτη φορά στους παίκτες και τους ευχαρίστησε στα ελληνικά για τη συμμετοχή τους στο δυσκολότερο παιχνίδι, το Survivor. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι σε ένα μήνα ο Γιώργος Λιανός θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της απουσίας του Λιανού, τη θέση του παρουσιαστή και σχολιαστή θα αναλάβει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει προκειμένου να παρουσιάσει τα 4 live show του μουσικού τάλεντ σόου The Voice, σύμφωνα με το Πρωινό, δεν είναι αυτός ο λόγος, καθώς κάποιο άλλο πρόσωπο έχει αναλάβει την παρουσίαση των live.

Αντίθετα, η επιστροφή του έχει να κάνει για προσωπικούς λόγους και σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, θα λείπει μόνο για δύο επεισόδια.

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι δύο νέες ομάδες, ο Ατζούν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

Αποχώρησε η Κάτια από το Survivor – Η αντίδραση των παικτών και οι δύο νέες ομάδες (video)

MasterChef 5: Πρεμιέρα το Σάββατο 23 Ιανουαρίου με τις πρώτες οντισιόν