Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Εξασφάλισε έσοδα 16,8 εκατ. δολαρίων η Performance Shipping

Ανδρέας Μιχαλόπουλος, CEO Performance Shipping

Ανδρέας Μιχαλόπουλος, CEO Performance Shipping

Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Performance Shipping του Ανδρέα Μιχαλόπουλου διόρθωσε σημαντικά το ναύλο για το δεξαμενόπλοιο aframax Blue Moon, το οποίο ναυπηγήθηκε το 2011 στην Teekay Chartering.

Η εισηγμένη στο Nasdaq εταιρεία γνωστοποίησε ότι η ναύλωση ξεκίνησε με 23.000 δολάρια την ημέρα για μια περίοδο περίπου δύο ετών. Η νέα ναύλωση αναμένεται να αποφέρει έσοδα περίπου 16,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Performance Shipping επικεντρώνεται κυρίως στην ανάπτυξη spot στην αγορά μέσω ναυλώσεων ή συμμετοχής σε δεξαμενόπλοια aframax που παρέχουν στους μετόχους έκθεση σε κυκλικές διακυμάνσεις των ναύλων.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Performance Shipping, δήλωσε ότι: «Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις της αγοράς, αξιοποιήσαμε αυτήν την ευκαιρία για να εξασφαλίσουμε ένα σημαντικό επίπεδο σταθερών εσόδων για ένα από τα πλοία μας».

Η Performance Shipping κατέχει και διαχειρίζεται ένα στόλο έξι δεξαμενόπλοιων aframax.

Διαβάστε επίσης:

Διάθεση μετοχών αξίας 6 εκατ. δολαρίων – Βουτιά για τη μετοχή και “καμπανάκι” από το Nasdaq