Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Grecotel: Nέο ρεκόρ διακρίσεων για τον όμιλο το 2018

Grecotel

Νέο ρεκόρ κατάφερε να σημειώσει ο όμιλος Grecotel, αφού ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία μία περίοδο, που επισφραγίστηκε από πλήθος βραβείων και διακρίσεων στις κορυφαίες διοργανώσεις, τόσο της Ελλάδας, όσο και τις διεθνείς. Επιπρόσθετα, ο όμιλος εξασφάλισε μια σειρά από πιστοποιήσεις, που αντανακλούν την πολύ καλή απόδοση του ομίλου στο χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Τα ξενοδοχεία του ομίλου έλαβαν διακρίσεις για τη συνολική φιλοξενία που παρέχουν στον επισκέπτη, αλλά και επιμέρους βραβεία, για τους τομείς της διαμονής, των παροχών, της γαστρονομίας, καθώς και της επικοινωνίας με τους επισκέπτες.

Η επίσημη ανακοίνωση του ομίλου αναφέρει πως παραμένει αμείωτη η προσπάθεια για συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών του και συμβολής στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας, διατηρώντας ένα διαρκώς εξελισσόμενο πλάνο, που ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και εξυπηρετεί τις ανάγκες των επισκεπτών. Υπογραμμίζει πως στόχος είναι η πραγματοποίηση του οράματος του ιδρυτή της Grecotel, Νίκου Δασκαλαντωνάκη, επιτυγχάνοντας την πολυτέλεια και το καλό αποτέλεσμα, τηρώντας της αξίες της ελληνικής φιλοξενίας και του πολιτισμού.

Οι διακρίσεις του ομίλου Grecotel το περασμένο έτος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Grecotel: 210 μονάδες αίματος από εθελοντική αιμοδοσία το 2018

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλγα Κεφαλογιάννη στο mononews: Ο ελληνικός τουρισμός δεν μπορεί να συνεχίσει στον «αυτόματο πιλότο»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Grecotel: Ένα όραμα, μία ιστορία, μία υπόσχεση για το μέλλον