Leaders

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ

Partner και Head of Deal Advisory της KPMG στην Ελλάδα

Η ανάδειξη της Μαρίνας Καπετανάκη στην ηγεσία του Advisory της KPMG σηματοδοτεί τη νέα εποχή στο χώρο των «Big 4».

Εδώ και πέντε χρόνια είναι στενή συνεργάτιδα του Senior Partner της KPMG Greece, Νίκου Βουνισέα, αλλά και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της KPMG, στην οποία έχει αναλάβει καθήκοντα από το 2019. Aρχικά ως επικεφαλής του Deal Advisory και από την περσινή χρονιά με διευρυμένα καθήκοντα, ως επικεφαλής όλου του συμβουλευτικού κλάδου της KPMG Greece.

Mε μια καριέρα που μετρά σχεδόν 30 χρόνια, η Μαρίνα Καπετανάκη έχει κάνει όλη τη διαδρομή σε διοικητικές θέσεις ευθύνης στην KPMG Greece.

Διακρίνεται για την αφοσίωσή της στην εξυπηρέτηση του πελάτη, απόλυτη προτεραιότητα για την ίδια αλλά και για όλη την KPMG, γεγονός που αναγνωρίζεται ευρύτερα στην αγορά.

Την χαρακτηρίζουν το μέτρο, η ηπιότητα, η αναζήτηση συναινετικών λύσεων, ο σεβασμός των διαφορετικών απόψεων και η ευγένειά της. Σε αντίθεση με διοικητικά στερεότυπα, αποφεύγει τις αντιπαραγωγικές συγκρούσεις και επιλέγει να ακούει παρά να προαποφασίζει.

Με αυτήν την προσέγγιση της «ήρεμης δύναμης», έδωσε νέο βηματισμό στο Deal Advisory της KPMG, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη απαιτητικών πελατών σε κρίσιμες συναλλαγές.

Η βασική της αρχή, να βρίσκει την ισορροπία και τη συναίνεση, βοήθησε στην επιλογή της KPMG ως συμβούλου στην εποπτεία του προγράμματος ΗΡΑΚΛΗΣ, εμβληματικού έργου για την εξυγίανση του τραπεζικού τομέα.

Από τη θέση-κλειδί στο KPMG Advisory, φιλοδοξεί να το καταστήσει κορυφαία επιλογή των ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και του δημόσιου τομέα.

«Στην KPMG είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και αναγνωρίζουμε το καθήκον μας να υποστηρίξουμε την εκσυγχρονιστική πορεία της πατρίδας μας», επισημαίνει με κάθε ευκαιρία.

Η ίδια τονίζει ότι ο συμβουλευτικός κλάδος της KPMG με πάνω από 250 έμπειρους, αξιόπιστους επαγγελματίες στην Ελλάδα με κριτική σκέψη, τεχνογνωσία αλλά, κυρίως, την υποστήριξη των συμβούλων της KPMG EMA, είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των ελληνικών επιχειρήσεων και της δημόσιας διοίκησης.

Θα ήθελε να δει την KPMG Advisory πρωταγωνιστή στο πλευρό της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Πιστεύει ότι «οι επιχειρήσεις μας και ο δημόσιος τομέας εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς πράγμα που επιβάλει σε όλους μας την υποχρέωση να μεταφέρουμε στην χώρα μας διεθνή τεχνογνωσία και βέλτιστες πρακτικές για να υποστηρίξουμε την επόμενη ημέρα». Υπογραμμίζοντας την αξία της σύνδεσης με το διεθνές δίκτυο της KPMG.

Ως επικεφαλής του Advisory KPMG Greece επιβεβαιώνει την πεποίθηση της ότι το μέλλον της Ελλάδας βασίζεται στο εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνά τις διαστάσεις της χώρας.

Για το σκοπό αυτό, η KPMG Greece σταθερά επιδιώκει να προσελκύει απόφοιτους να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία με την εταιρεία.

Επίσης, φιλοδοξεί να συνεχίσει να προσελκύει ελληνικό ταλέντο από κάθε μεριά της γης, συνεισφέροντας στο brain regain.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

        
Δείτε όλη την λίστα