Leaders

ΧΑΡΗΣ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ

Καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών στο Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο Διεθνών Συναλλαγών

Ο Καθηγητής της Νομικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών Χάρης Παμπούκης είναι επικεφαλής ενός επίλεκτου boutique γραφείου, το οποίο χειρίζεται σε συμβουλευτικό και δικαστικό επίπεδο, υποθέσεις οι οποίες έχουν μεγάλο αντικείμενο και συχνά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Διαπρεπής νομικός, πρώην υπουργός με σημαντική εμπειρία σε ζητήματα εμπορικού δικαίου, ο Χάρης Παμπούκης συμμετέχει στα διοικητικά συμβούλια μεγάλων επιχειρήσεων μεταξύ αυτών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

To 2022 είχε έντονη επιστημονική διεθνή παρουσία σε διεθνή συνέδρια, όπως στο συνέδριο της Διεθνούς Ακαδημίας Συγκριτικού Δικαίου, καθώς και σε εσωτερικές σημαντικότατες εκδηλώσεις όπως, η Διαδικτυακή Ημερίδα του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ με θέμα «UNESCO: Ανοικτή Επιστήμη-Τεχνητή Νοημοσύνη: Nέοι Ορίζοντες, Οράματα και Όρια».

Παράλληλα, ολοκλήρωσε ως συγγραφέας και επιμελητής τη δημοσίευση του έργου για τη Διεθνή Διαιτησία, την τριλογία: Ιδιωτικό διεθνές δίκαιο, Δίκαιο Διεθνών Συναλλαγών και Διεθνής Διαιτησία.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

        
Δείτε όλη την λίστα