ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΜΟΣ

Αντιπρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας DEMO ABEE

Για μία ακόμη χρονιά, ο Αντιπρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας DEMO ABEE, Δημήτρης Δέμος, απέδειξε τις επιχειρηματικές του ικανότητες, με επενδύσεις, νέα προϊόντα και σημαντικές συνεργασίες. Διατηρώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο της εταιρείας στο εγχώριο «επιχειρείν», προσφέροντας νέες θεραπευτικές επιλογές στους ασθενείς και εισφέροντας στην ελληνική οικονομία.

Τον Μάιο του 2020 πραγματοποιήθηκε η μεταβίβαση στη DEMO, έκτασης 60 στρεμμάτων στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης. Την οποία εξαγόρασε από την ΕΤΒΑ, προκειμένου να κατασκευαστούν τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων και Α’ υλών και ένα κτίριο υποδομών. Μια επένδυση 90 εκατ. ευρώ, η οποία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την οικονομία και την απασχόληση.

Το 2020, η εταιρεία, υπέγραψε στρατηγική συνεργασία για την παραγωγή στην Ελλάδα του πρωτοτύπου σκευάσματος ενέσιμης φαιντανύλης, για λογαριασμό μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας, με στόχο να εφοδιάζει όλες τις αγορές παγκοσμίως, από τις αρχές του 2021.

Η ανακοίνωση της DEMO ότι μέσα στο 2021 θα κυκλοφορήσει πρωτοποριακό σκεύασμα δεξαμεθαζόνης, ενός φθηνού φαρμάκου που έχει φανεί ότι μειώνει τη θνητότητα των ασθενών που πάσχουν από βαριάς μορφή Covid-19, είναι μια επιπλέον απόδειξη για τον ρόλο που διαδραμάτισε ο αεικίνητος Δημήτρης Δέμος τη χρονιά που πέρασε. Η εταιρεία ενισχύει παράλληλα με νέα σκευάσματα το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο.

Ακόμη, η DEMO αναδείχθηκε σε πολύτιμο σύμμαχο του κράτους στη μάχη κατά της πανδημίας προχωρώντας σε δωρεά 60 monitors μέτρησης ζωτικών λειτουργιών αξίας 260.000 ευρώ, για τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ., ενώ προμήθευσε με χειρουργικές μάσκες το Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο της διοίκησης.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

        
Δείτε όλη την λίστα