• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Νέα διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχ.Ζαφειρόπουλου

    Ζαφειρόπουλος

    Μιχάλης Ζαφειρόπουλος


    Αρνήθηκαν ότι έδωσαν την εντολή για την εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, οι κατηγορούμενοι που κάθονται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

    Η ακροαματική διαδικασία ωστόσο, δεν άρχισε ούτε σήμερα, 2η μέρα της δίκης. Αιτία; Ενας από τους 4 κατηγορουμένους δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης και το δικαστήριο προχώρησε σε αυτεπάγγελτο διορισμό του.

    Προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία της υπόθεσης, η δίκη διεκόπη για τις 5 Οκτωβρίου.

    Στο δικαστήριο προσήχθη και σήμερα ο Αριστείδης Φλώρος. Ο επιχειρηματίας που – μετά τις λίγες ημέρες της ελευθερίας του και το σάλο που ξέσπασε για τα “μαϊμού” πιστοποιητικά αναπηρίας- έχει επιστρέψει στις φυλακές Χαλκίδας είναι βασικός μάρτυρας σε αυτή τη δίκη.

    Το σκοτεινό παρασκήνιο των φερόμενων απειλών και του εκβιασμού στον Φλώρο από βασικό κατηγορούμενο φαίνεται πως ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι των δολοφόνων, το Σεπτέμβρη του 2017, καθώς εκείνη την περίοδο ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν ο δικηγόρος του επιχειρηματία στη δίκη της Energa.

    Οι φυσικοί αυτουργοί υποτίθεται ότι πήγαν στο δικηγορικό γραφείο του θύματος στην οδό Ασκληπιού για να τον εκφοβίσουν αλλά τελικά τον σκότωσαν.Για την ηθική αυτουργία στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου δικάζονται οι Αλβανοί Κλοντιάν Λεκοτσάι, Άρμπερ Μπάκο και Όλντι Ντούλτσε.

    Ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας δικάζονται οι Μικέλα Κάστριοτ και Αλέξανδρος Μάτα. Ο τελευταίος παραμένει ασύλληπτος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπόθεση δολοφονίας Ζαφειρόπουλου: Ο δεύτερος δολοφόνος άφησε σημείωμα στη ΓΑΔΑ μετά από ληστεία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννος Παπαντωνίου: Πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ολόκληρη η απολογία του κοσμηματοπώλη για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ