ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε τουλάχιστον 832 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό και το τσουνάμι στη νήσο Σουλαουέζι της Ινδονησίας, ανακοίνωσε σήμερα η ινδονησιακή υπηρεσία διαχείρισης των καταστροφών, η οποία διευκρίνισε ότι τώρα αποτιμά πως η περιοχή που επλήγη είναι μεγαλύτερη από αυτό που πίστευε αρχικά.
Πολλοί άνθρωποι πιστεύεται ότι βρίσκονται παγιδευμένοι στα συντρίμμια των κτιρίων που κατέρρευσαν από τον σεισμό των 7,5 βαθμών που σημειώθηκε την Παρασκευή και προκάλεσε στη συνέχεια τσουνάμι με κύματα που έφταναν ακόμη και τα έξι μέτρα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Σουτόπο Πούρουο Νουγκρόχο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nokia: Επενδύσεις $4 δισ. στις ΗΠΑ στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Τουρκία: «Οι αντιδράσεις της Τουρκίας δεν έχουν κανένα έρεισμα στο ενωσιακό και το διεθνές δίκαιο»
- Ντόναλντ Τραμπ: Επιβεβαίωσε το τελεσίγραφο στον Ζελένσκι – Έως τις 27 Νοεμβρίου
- Δεξαμενόπλοιο ρωσικού LNG υπό κυρώσεις κατευθύνεται προς τη Διώρυγα του Σουέζ