ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αστυνομία έχει στην κατοχή της το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκαν στις 19 Απριλίου στο σπίτι τους, ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και η σύζυγος του, Ντίνα Σεργίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στα δελτία ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών, ο 33χρονος που κρατείται για την υπόθεση, ανέφερε στους ανακριτές ότι το μαχαίρι βρισκόταν μέσα σε ρούχα στο πατρικό του σπίτι. Εκεί το εντόπισαν οι ανακριτές.
Το ΡΙΚ μετέδωσε ότι ο 15χρονος γιος του άτυχου ζεύγους, φέρεται να αναγνώρισε μέσω της διαδικασίας αναγνωριστικής παράταξης τον 33χρονο, ως τον άνθρωπο ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι του την νύχτα του φόνου.
Εξάλλου, η αστυνομία στρέφεται στην αναζήτηση και άλλου προσώπου, για το οποίο φαίνεται να υπάρχουν πληροφορίες για εμπλοκή στην δολοφονία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Ο 15χρονος γιος αναγνώρισε τον 33χρονο ύποπτο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο 33χρονος που συνελήφθη για τη διπλή δολοφονία στην Κύπρο (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτη ανατροπή στο διπλό φονικό της Κύπρου: Το έγκλημα σχεδιαζόταν 5 χρόνια, αποκάλυψε ο 33χρονος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Πιερρακάκης για αναβάθμιση από Fitch: «Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο, κερδίζουμε σε αξιοπιστία και στηρίζουμε με ασφάλεια την κοινωνία»
- Ένα ξύλινο σπίτι στα Catskills της Νέας Υόρκης παίρνει ζωή αποκλειστικά από τον ήλιο – Με την υπογραφή του Marc Thorpe
- Fitch: Αναβάθμισε στο ΒΒΒ την Ελλάδα με σταθερές προοπτικές
- Ελλείψεις καθηγητών στα ναυτιλιακά ΕΠΑΛ και δυσκολία εύρεσης εκπαιδευτικού μπάρκου για σπουδαστές ΑΕΝ και ιδιωτικών σχολών