• Top Stories

    ΕΤ: «Από το 2013 ο Τσίπρας μας μιλούσε για έξοδο της Ελλάδα από το ευρώ» λέει παράγοντας από τη Βενεζουέλα

    Μαξίμου

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας


    Αποκαλύψεις σχετικά με τα σχέδια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ από το 2013 φέρνει αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής». Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φέρεται ήδη από το 2013 να διερευνούσε τη δυνατότητα προμήθειας πετρελαίου από τη Βενεζουέλα, σε περίπτωση που η Ελλάδα έβγαινε από το ευρώ.

    Μάλιστα, η εφημερίδα ισχυρίζεται πως πρώην υπουργός της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, που συμμετείχε ενεργά στις συζητήσεις εκείνης της περιόδου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Βενεζουέλας, αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας πριν ακόμη γίνουν οι εκλογές φέρεται να “μιλούσε για έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη” ως επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκώντας “στήριξη από τη Βενεζουέλα, τη Ρωσία και την Κίνα”.

    Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας γίνεται λόγος για ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά στην Μόσχα όπου θα πραγματοποιούσαν μυστική συνάντηση με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο πριν τις εκλογές του 2015.

    Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα ο κ Τσίπρας φέρεται να δήλωσε πως σε αντάλλαγμα η Μόσχα του ζητούσε να παραχωρήσει αεροπορική βάση στην Κρήτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Μαφιόζικο χτύπημα» η νέα επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Καταδίκη από ΝΔ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Τόσκας: Δώσαμε εντολή στην Αστυνομία να γυρίσει πίσω στη Βουλή τα μέλη του Ρουβίκωνα επειδή δεν ήταν βίαιοι!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προκλητικός Γαβρόγλου για τους πανεπιστημιακούς: Αν δεν τους αρέσει το νομοσχέδιο μου, να φύγουν από την Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ