• Πολιτική

    Σοκ στον Κορυδαλλό: Νεκρός ο 45χρονος που είχε δολοφονήσει άγρια τη σύντροφο του στο Περιστέρι

    • NewsRoom
    φυλακές


    Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς ο 45χρονος που είχε σκοτώσει την 51χρονη σύντροφό του στο Περιστέρι, στις 20 Ιουλίου 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε σε κώμα, ενώ ο Αλβανός συγκρατούμενός του είχε κόψει τις φλέβες του.

    Αμέσως μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Στη συνέχεια, ο Αλβανός κατέθεσε ότι έκαναν χρήση ηρωίνης και ο ίδιος αναγκάστηκε να κόψει τις φλέβες του για να μην πέσει κι αυτός σε κώμα.

    Η στυγερή δολοφονία της 51χρονης έγινε στις 20 Ιουλίου 2017, επί της οδού Παραμυθιάς στο Περιστέρι. Ο δράστης είχε «άδεια» από το Δαφνί.

    Η δολοφονία αποκαλύφθηκε, όταν ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την σύζυγό του πριν δέκα χρόνια. Μετά το έγκλημα είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλλάζει ξανά την κατάθεσή του ο Σοροπίδης: Τη Δώρα Ζέμπερη σκότωσαν ο «Χάρης» και ο «Ψηλός»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα κατάθεση-σοκ: «Με πλήρωσαν για να σκοτώσω την Δώρα Ζέμπερη»



    ΣΧΟΛΙΑ