• Πολιτική

    «Πολιτική χολέρα» ο Ηλίας Ψινάκης για τους δημοτικούς συμβούλους Μαραθώνα – Σε εξέλιξη το συμβούλιο

    • NewsRoom
    Ηλίας Ψινάκης

    Ηλίας Ψινάκης


    Με βαρείς χαρακτηρισμούς προς τον Ηλία Ψινάκη εξελίσσεται το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Μαραθώνα, που κύριο αίτημα έχει την αποπομπή του. «Πολιτική χολέρα» τον αποκάλεσε δημοτικός σύμβουλος και εν γένει οι δημοτικοί σύμβουλοι στηλίτευσαν τη στάση του Ηλία Ψινάκη, ενώ καταγγέλθηκε και η ακύρωση της παράστασης της Αντιγόνης. Σημειώνεται ότι όλα αυτά διαδραματίζονται απόντος του δημάρχου!

    Ταυτόχρονα, έξω από την αίθουσα του Δ.Σ. έχουν φτάσει από νωρίς αρκετοί πολίτες με μαύρες σημαίες διαμαρτυρόμενοι για τον Ψινάκη λέγονταςότι είναι… εξαφανισμένος από τότε που ξέσπασαν οι φονικές πυρκαγιές.

    «Μετά από 4 χρόνια διοίκησης του ανίκανου δημάρχου, το συμβούλιο καλείται να αποφασίσει να φύγει η πολιτική χολέρα Ψινάκης και το συμβούλιο πρέπει να τον αποπέμψει», είπε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χατζηγιαννάκης. Ο ίδιος συνέχισε σε υψηλούς τόνους, λέγοντας ότι «αυτός ο κύριος δεν ήρθε για να φτιάξει, ήρθε γιατί ήταν τελειωμένος από παντού και νόμιζε ότι θα βρει βλάχους να κάνει ό,τι θέλει. γελοιποιεί τον ιστορικό τόπο. Απέδειξε ότι όχι ως δήμαρχος, αλλά ως άνθρωπος δεν αξίζει. Επιδίωξε δια του δήμου να ανέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Όπου ακούν Ψινάκη πρέπει να φεύγουν», είπε μεταξύ άλλων.

    Άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι επισήμαναν ότι ο δήμαρχος ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντά του, αλλά «ψυχές δεν χρεώνουμε στους ανθρώπους», ενώ τονίσθηκε ότι ο δήμος πρέπει να μείνει δίπλα στους ανθρώπους που τον χρειάζονται αφού «ο δήμος έχει καταρρεύσει», με ολέθριες συνέπειες. Όπως ειπώθηκε υπάλληλοι παραιτούνται, υπηρεσίες πλέον είναι ακέφαλες λόγω των παραιτήσεων, που «βοηθούν μόνο το πολιτικό μέλλον αυτών που παραιτούνται». Δημοτικός σύμβουλος αναρωτήθηκε τί θα γίνει αν ο Ψινάκης δεν παραιτηθεί; Θα καταρρεύσουν όλα;, αναρωτήθηκε.

    Παίρνοντας το λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Σόμογλου, είπε μεταξύ άλλων για τον δήμαρχο Μαραθώνα: «Ακόμη και σήμερα σκηνοθετεί τον εαυτό του Αυτό το ανδρείκελο είχε το θράσος να αναρτά προσωπική του δήλωση στα σοσιαλ μίντια και ν κάνει λόγο για συμπαραστάση. Μπορώ να του χρεώσω την παντελη έλλειψη σεβασμού σστους ανθρώπους που χάθηκαν ».

    Ο δημοτικός σύμβουλος κ.Γεωργάτος είπε πως «η απαίτηση είναι αύριο το πρωί κιόλας να τον στείλουν στο καμένο του σπίτι μια ώρα αρχύτερα» και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν περίμενα ότι αυτός ο Δήμος θα έφτανε σε αυτή τη κατάντια. Λειτουργεί μόνο με τη προσπάθεια των δημοτικών υπαλλήλων. Υπέγραψα και εγώ για την παραίτηση του δημάρχου γιατί αυτός ο δήμαρχος δεν πόνεσε ποτέ αυτόν τον τόπο».
    Δημοτική σύμβουλος περιέγραψε τον Ηλία Ψινάκη ως εκβιαστικό και απόλυτο, ενώ εξέφρασε την αμφιβολία της ότι θα παραιτηθεί, σημειώνοντας ότι η επόμενη μέρα στο δήμο απαιτεί συναίνεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σήμερα κρίνεται η «τύχη» του Ψινάκη για τη φωτιά στο Μάτι



    ΣΧΟΛΙΑ