• Πολιτική

    Λύγισε στον «αέρα» ο Κεφαλογιάννης για τους Έλληνες στρατιωτικούς (video)

    Κεφαλογιάννης

    Μανώλης Κεφαλογιάννης


    Μετά την επίσκεψή του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης την Δευτέρα, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, μιλά με συγκίνηση για τους δύο Έλληνες κρατούμενους στρατιωτικούς και περιγράφει την συνάντησή τους. Σημειώνεται πως ο κ. Κεφαλογιάννης είναι ο πρώτος πολιτικός που επισκέφτηκε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

    Σε τηλεοπτική του εμφάνιση την Τρίτη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «υψηλό φρόνημα», ενώ χαρακτήρισε την κράτησή τους «παράνομη» με «πολιτικές σκοπιμότητες από την Τουρκία».

    Αναφερόμενος στη συνάντηση είπε ότι «μάλλον αυτοί με παρηγορούσαν και όχι εγώ αυτούς».

    «Τους αγκάλιασα», είπε ο Μ. Κεφαλογιάννης, υπογραμμίζοντας ότι οι Κούκλατζης και Μητρετώδης «περνάνε μήνυμα σε ολόκληρη την ελληνική νεολαία και τον ελληνικό λαό».

    «Δε φυλούσαν μόνο τα ελληνικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά σύνορα και γι’αυτό ο πρόεδρος Γιούνκερ έχει κάνει ο ίδιος πρόταση και το ευρωκοινοβούλιο έχει κάνει το ψήφισμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Τέλος, αναφέρθηκε και στις οικογένειες των δύο στρατιωτικών, μεταφέροντας τα συγχαρητήριά του τονίζοντας ότι «αυτούς τους Έλληνες χρειαζόμαστε».

    Ο Μ.Κεφαλογιάννης έκλεισε την τηλεφωνική σύνδεση με το Καλημέρα Ελλάδα, λόγω της υπερβολικής συναισθηματικής φόρτισης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευχές και συγκίνηση κατά την επίσκεψη του μητροπολίτη Ανδριανουπόλεως στο κελί των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιούνκερ: Γελοίο ότι δυο Έλληνες αξιωματικοί απείλησαν την Τουρκία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: T. Κουίκ: Όμηροι των νοοτροπιών της ηγεσίας της ‘Αγκυρας οι δύο Έλληνες αξιωματικοί



    ΣΧΟΛΙΑ