• Top Stories

    Βυθισμένη στο πένθος η Κυπαρισσία: Όλο το χρονικό που κατέληξε στον χαμό των τριών αγοριών (pics)

    • NewsRoom
    τροχαιο_κυπαρισσια


    Ανίκανη να συλλάβει το μέγεθος της τραγωδίας είναι η κοινωνία της Κυπαρισσίας, η οποία θρηνεί τον χαμό τριών παιδιών 15 ετών, που «μεθυσμένα» από την ταχύτητα άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. Ένα παιχνίδι, μια «κοπάνα» από το σχολείο, είχε την πιο τραγική εξέλιξη, σημαδεύοντας για πάντα τις οικογένειες των τριών αγοριών.

    Μέσα στο βαρύ πένθος, οι οικογένειες των παιδιών δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Τα τρία ανήλικα αγόρια έχασαν τη ζωή τους σε μια στιγμή, όταν το όχημα που οδηγούσαν συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 48χρονος, στην περιοχή της Τερψιθέας.

    Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, στην παρέα των τριών αγοριών υπήρχε και ένα τέταρτο παιδί, το οποίο τελικά αποφάσισε να μην ακολουθήσει τους τρεις φίλους του στην περιπέτεια και πήγε στο σχολείο.

    Οι εικόνες του δυστυχήματος έκοβαν την ανάσα, οι άνδρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Οι τρεις μαθητές είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε μια άμορφη μάζα από σίδερα, οι δύο άφησαν την τελευταία τους πνοή επί τόπου, ενώ ο τρίτος ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος, αλλά δυστυχώς εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκε.

    Μάλιστα, υπεβλήθη σε επέμβαση, αλλά δεν τα κατάφερε…

    Τραγική φιγούρα, η μητέρα ενός εκ των θυμάτων, που εργάζεται στο νοσοκομείο του Ρίου, η οποία δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θύμα του τροχαίου ήταν και το δικό της παιδί, αφού πίστευε ότι βρισκόταν στο μάθημα.

    Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή του διευθυντή του σχολείου, όπου φοιτούσαν τα τρία παιδιά. Μιλώντας χθες το βράδυ στον Alpha ο κ. Δράκος ανέφερε ότι τα χαρακτηριστικά των αγοριών είχαν παραμορφωθεί τόσο πολύ από τη σύγκρουση που οι γονείς τους δεν μπορούσαν να τα αναγνωρίσουν. «Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ’ ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά» είπε συγκλονισμένος.

    Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Οι τρεις μαθητές της πρώτης τάξης πήγαν στην αίθουσά τους για το μάθημα της πρώτης ώρας, αλλά μετά έφυγαν. Όπως μάθαμε, πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα τους ενός, κρυφά, και οδηγώντας στην Εθνική Κυπαρισσίας – Φιλιατρών ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα το δυστύχημα. Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στο σχολείο και αυτό είναι που με εκπλήσσει».

    Απερίγραπτες είναι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο, όταν έφτασαν οι γονείς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να συλλάβουν αυτό που τους έτυχε… Στο πένθος βυθίστηκε και το σχολείο των παιδιών, το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας.

    Τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος είναι οι 15χρονοι Ενρίκο Μπουζάνι με καταγωγή από την Αλβανία, Νίκος Τριαλλώνας και Χρήστος Μερτάι από τη Βουλγαρία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βυθίστηκε στο πένθος η Κυπαρισσία: Νεκροί και οι τρεις μαθητές από το μοιραίο τροχαίο



    ΣΧΟΛΙΑ