ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ στο νομό Χανίων, τα οποία κλήθηκαν να επέμβουν όταν αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες κατέληξε σε γκρεμό βάθους περίπου 70 μέτρων.
Το περιστατικό συνέβη στην επαρχιακή οδό Λάκκων – Ομαλού όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας και βγήκε από το δρόμο.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με ανάλογο προσωπικό με τους πυροσβέστες να προσεγγίζουν το όχημα μεταφέροντας με φορείο τις δυο γυναίκες τραυματισμένες σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομισθούν στο νοσοκομείο Χανίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κρήτη: Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα στην Εθνική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ν. Χαρδαλιάς από το Παρίσι: Η Μητροπολιτική Αττική, διεθνής προορισμός πρώτης επιλογής
- Δανία: Υπέρπτηση drones πάνω από τη μεγαλύτερη στρατιωτική βάση της χώρας
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Σιωπή από το Μαξίμου για Μυλωνάκη και Μπουκώρο
- Απόστολος Ταμβακάκης: Ο τραπεζίτης, ο στρατηγικός επενδυτής, η EOS Capital Partners, τα παιδιά και τα εγγόνια, το ψάρεμα και πότε θα αφήσει το τιμόνι των επιχειρήσεων
