• Ελλάδα

    «Άγιο» είχε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης: Πώς φέρεται να γλίτωσε τη συντριβή του αεροσκάφους στο Ιράν

    • NewsRoom

    Άκης Τσελέντης. Σεισμολόγος


    Τύχη βουνό φαίνεται πως είχε ο Πατρινός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, ο οποίος βρίσκεται στο Ιράν, σύμφωνα τουλάχιστον με τις τοπικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Πάτρας tempo24.news και patrastimes.

    Όπως αναφέρουν, ο γνωστός σεισμόλογος ήταν προγραμματισμένο να επιβιβαστεί στη μοιραία πτήση της εταιρείας Aseman Airlines που συνετρίβη σήμερα το πρωί, οδηγώντας στον θάνατο 66 ανθρώπους.

    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο κ. Τσελέντης καθυστέρησε να φτάσει στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να χάσει το αεροπλάνο.

    Ο ίδιος ο Άκης Τσελέντης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πριν από δύο μέρες, είχε δηλώσει ότι ταξίδευε για το Ιράν.  Πάντως, παρά τις σχετικές ερωτήσεις που δέχθηκε στη σελίδα του στο Facebook, δεν έχει απαντήσει σε κανένα από τα σχετικά σχόλια και τις ερωτήσεις.

    Υπενθυμίζεται ότι το επιβατικό αεροσκάφος της εταιρείας Aseman Airlines με 59 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα συνετρίβη το πρωί της Κυριακής σε ορεινή περιοχή του νοτιοδυτικού Ιράν. Μάλιστα, η ίδια η εταιρεία, η οποία είχε δώσει αρχικά ως αριθμό επιβατών τους 60, γνωστοποίησε πως ένας επιβάτης είχε χάσει την πτήση του!

    Το αεροπλάνο, που πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση μεταξύ της Τεχεράνης και της πόλης Γιασούζ (νοτιοδυτικό Ιράν), συνετρίβη στην περιοχή Σαμιρόμ (περίπου 480 χλμ. νότια της Τεχεράνης).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιράν: Αγωνία μετά τη συντριβή αεροσκάφους με 66 επιβαίνοντες – Άγνωστο ακόμα το πού έχει καταπέσει



    ΣΧΟΛΙΑ