• Πολιτική

    Εντοπίστηκε το καλάσνικοφ με το οποίο δολοφονήθηκε ο Στεφανάκος (pic)

    • NewsRoom


    Το καλάσνοκοφ το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου ταυτοποιήθηκε, όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές Αρχές. Ο Βασίλης Στεφανάκος δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Χαϊδάρι έπειτα από ενέδρα έξω από τα γραφεία της εταιρείας ου διατηρούσε στην περιοχή.

    Το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε είχε βρεθεί από δύτες προ μηνός, πεταμένο στη θάλασσα, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Το όπλο παραδόθηκε στο Λιμενικό και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.

    Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιος αξιωματικός σε ό,τι αφορά το όπλο, μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν από την έρευνα αξιοποιήσιμα στοιχεία, καθώς ήταν αρκετό διάστημα μέσα στο νερό. Η Ασφάλεια Αττικής που ασχολείται με την υπόθεση, έκανε έρευνα σε όλη τη διαδρομή από το Χαϊδάρι μέχρι τα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης για την περίπτωση που υπάρχει υλικό από κάμερες, το οποίο ενδεχομένως να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

    Πηγή φωτό: Boatfishing.gr

    Αναζητείται ακόμα από την Αστυνομία και η κλεμμένη μοτοσικλέτα, την οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους.

    Η αστυνομία αποδίδει τη δολοφονία σε συμβόλαιο θανάτου από επαγγελματίες εκτελεστές, με κίνητρο πιθανόν τις δραστηριότητες του 57χρονου μετά την αποφυλάκισή του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις νέες βιομετρικές ταυτότητες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην εισαγγελέας αποκαλύπτει: Απειλούσαν ότι θα βιάσουν την κόρη μου και θα μου τη στείλουν κομματάκια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Προκαλεί και πάλι η Τουρκία με Navtex για «έρευνες» στην Κρήτη!



    ΣΧΟΛΙΑ