• Πολιτική

    Ελεύθερος με εγγύηση ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Αρης Νίκος Λάσκαρης

    Νίκος Λάσκαρης

    Ο Νίκος Λάσκαρης (κέντρο) με τη σύζυγό του Γεωργία


    Για υπεξαίρεση σχεδόν ενός τόνου χρυσού και 57 εκατομμυρίων ευρώ απολογήθηκε στην ανακρίτρια ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Αρης Νίκος Λάσκαρης. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 200.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.

    Για τις ίδιες κατηγορίες απολογήθηκε στην 11η τακτική ανακρίτρια και η σύζυγος του Τζώρτζια Ευσέβιου. Ομοίως αφέθηκε ελεύθερη με ίδιους όρους και εγγύηση.

    Η υπόθεση αφορά στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε Λετονός επιχειρηματίας. Τους κατηγορεί για υπεξαίρεση 915 κιλών χρυσού και 57 εκατομμυρίων ευρώ.

    Και οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγοριες και υποστήριξαν πως τα χρήματα και ο χρυσός ήταν εταιρικά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νικος Λάσκαρης και η σύζυγος του επισήμαναν ότι η συνεργασία τους με τον Λετονό επιχειρηματια περιοριζόταν στη χρήση της διαδικτυακής του πλατφόρμας για αγοραπωλησίες χρυσού και πως ουδέποτε πήραν χρήματα από τον ίδιο.

    Το ζεύγος έχει κινηθεί νομικά σε βάρος του τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο στην Ελβετία και στη Μεγάλη Βρετανία κατηγορώντας τον για εκβίαση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ενωση δικαστών ΣτΕ προς Κοντονή: «Αυτή είναι η απόφαση για το πόθεν έσχες για να σταματήσουν οι ανακρίβειες»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι απαντά ο Κοντονής στις καταγγελίες του προέδρου του ΣτΕ



    ΣΧΟΛΙΑ