• Πολιτική

    Αθήνα: Η πλατεία Συντάγματος φόρεσε τα γιορτινά της

    • NewsRoom


    Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σήμερα στην πλατεία Συντάγματος, η Αθήνα είναι και επίσημα έτοιμη να υποδεχτεί τις γιορτές! Το φετινό δέντρο είναι αρκετά εντυπωσιακό και πρωτότυπο. Την εκκίνηση για την φωταγώγηση, έδωσε στις 7 το απόγευμα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ενώ αμέσως μετά η γιορτή συνεχίστηκε με συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Αθηναίων, της Athens Big Band και του συγκροτήματος GADJO DILO.

    Για τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Δήμος Αθηναίων έχει προγραμματίσει  220 εκδηλώσεις, όχι μόνο στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και σε όλες τις συνοικίες του.

    Στην ομιλία του στο κοινό ο δήμαρχος Αθηναίων, κος Καμίνης θέλησε να δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας «Από την καρδιά της πόλης, από την Πλατεία Συντάγματος, η Αθήνα από την επίσημη φωταγώγηση του δέντρου, στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας. Οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μέρες χαράς και ελπίδας. Είναι ευκαιρία να περάσουμε αυτές τις ημέρες με τους δικούς μας, να κάνουμε βόλτες στην πόλη και να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη».

     

     

    καμίνης

     

     

     

    δέτρο-Σύνταγμα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξωτερική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού: 15 τέλειες ιδέες



    ΣΧΟΛΙΑ