• Gossip

    Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Από το μόντελινγκ και τις καταχρήσεις στο Survivor 2

    • NewsRoom


    Ο 36χρονος Θοδωρής Θεοδωρόπουλος δεν έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2. Το μοντέλο έχει συνεργαστεί με αρκετά ονόματα της showbiz, φιλοξενήθηκε στην Γαλλική Vogue, κατέκτησε τις πασαρέλες του εξωτερικού πρωταγωνιστώντας σε διεθνείς καμπάνιες (Dsquared) καθώς επίσης έχει κάνει διαφημίσεις για γνωστές εγχώριες εταιρείες, με την πιο πρόσφατη του φέτος. Όπως είχε δηλώσει, άρχισε το modelling όταν μια κοπέλα με την οποία είχε σχέση, τον παρακίνησε να το δοκιμάσει.

     

     

    Ο “μαχητής” του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ Θοδωρής, είχε μακρύ δρόμο ως celebrity και είχε αποκαλύψει παλαιότερα άγνωστες πτυχές της ζωής του για την λαμπερή αλλά και σκοτεινή πλευρά που επικρατεί στον κόσμο της μόδας.

    Συγκεκριμένα, σχετικά με τις άγνωστες πτυχές της καριέρας του, είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του χωρίς φόβο την παρελθοντική εξάρτηση του από τις καταχρήσεις. Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά  “Πάντα έχεις επιλογή και εγώ πάντα κάνω αυτό που θέλω. Γενικά είμαι άνθρωπος των άκρων και έχω κάνει καταχρήσεις αλλά ξέρω ποια είναι τα όριά μου. Από νεαρή ηλικία έχω δει τον κόσμο των ναρκωτικών, καθώς έχω χάσει φίλο μου από αυτά, άρα όλα αυτά δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα”

    Πέρα από την καριέρα του στα φώτα της showbiz, ο καλογυμνασμένος άνδρας του ριάλιτι επιβίωσης μέχρι τα 23 έπαιζε επαγγελματικά ποδόσφαιρο και έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά .

    Λέτε να δυσκολευτεί τελικά στο Survivor 2;

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Οι αντιδράσεις των παικτων για άφιξη της Σπυροπούλου και της Ζ. Ανδρονικίδου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:Survivor 2: Το ξέσπασμα της Αγγελικής Κοκαλίτσα! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ