ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Μαρία Πανταζή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Survivor: Πανόραμα, όπου μίλησε για την σύντομη εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και εξέφρασε τα παραπονά της για τους Μαχητές.
Η «Iron Barbie» υποστήριξε ότι υπήρξε διαχωρισμός μεταξύ νέων και παλιών παικτών στην ομάδα των Μαχητών και δήλωσε ότι μετάνιωσε που βρέθηκε στην ομάδα τους.
Μάλιστα, υποστήριξε ότι δέχτηκε επίθεση από την Ντάρια και την Βιργινία, ενώ ανέφερε ότι αν και επιθυμούσε να συμμετέχει στα αγωνίσματα, κάποιοι άλλοι παίκτες, όπως ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης προτιμούσαν να παίζει η Βιργινία.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκτός Survivor η Κατερίνα Δαλάκα; – Η φωτογραφία που αναστάτωσε τα social media
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Στην Ελλάδα ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος – Τι έκανε το Πάσχα (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Τραυματίζεται η Δαλάκα – Ποια ομάδα κερδίζει το νέο έπαθλο (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louboutin: βάζει φωτιά στη Formula 1
- Cartier Panthère και η ελληνική επιρροή στην υψηλή κοσμηματοποιία
- Ένα στέμμα σε μορφή νομίσματος: Το ακριβότερο συλλεκτικό νόμισμα του κόσμου βγαίνει σε δημοπρασία
- Η κουρασμενη αγορά, ο επίμονος Αθανασίου και η super Lamda, ο happy Στουρνάρας, πόσα λεφτά βγάζει ο Προκοπίου από τους καφέδες, η κατήφεια στην ΝΔ λόγω Λοβέρδου, τα τριτοτέταρτα ραντεβού Κικίλια και το showdown Ολγας – Μίνωα
