• LIFE&STYLE

    Στον Μένιο Φουρθιώτη η πρώτη συνέντευξη του Ριχάρδου Μυλωνά μετά την αποφυλάκισή του (video)

    • NewsRoom


    Πρεμιέρα σε νέα τηλεοπτική στέγη έκανε η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη «Αποκαλυπτικά» το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, μετά την επεισοδιακή του έξοδο από το Open. Ο παρουσιαστής, που το τελευταίο διάστημα απασχολεί τα μίντια με την εμπλοκή του στην υπόθεση του παράνομου λαθρεμπορίου χρυσού με πρωταγωνιστή τον Ριχάρδο Μυλωνά, βγήκε στον αέρα του νέου Έψιλον σε ένα άδειο σκηνικό.

    Η εκπομπή ξεκίνησε με τον παρουσιαστή να βγαίνει υπό τους ήχους κάποιου τραγουδιού και στη συνέχεια να υποδέχεται τον τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη. Οι δυο τους αναφέθηκαν στα παλιά, ενώ στις θέσεις των συνεργατών του στο πάνελ υπήρχαν μόνο άδειες καρέκλες καθώς όλοι τους θα εμφανίζονταν αργότερα. Η ομάδα του πάνελ που εμφανίστηκε εν τέλει, περιλαμβάνει την Νανά Παλαιτσάκη, το Νάσο Γουμενίδη, την Τζώρτζια Συρίχα και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

    Μάλιστα, καλεσμένος στην πρώτη αυτή εκπομπή ήταν ο ενεχειροδανειστής Ριχάρδος, ο οποίος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη, μετά την αποφυλάκισή του. Σημειώνεται ότι ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφους, την ημέρα που αποφυλακίστηκε.

    Αρχικά, ο Ριχάρδος δεν έβγαινε στη γραμμή για να συνεννοηθεί μαζί του και ο Φουρθιώτης άρχισε να τον… κράζει, ενώ στη συνέχεια μόλις κατάφερε να γίνει η σύνδεση με το σπίτι του και εμφανίστηκε στην οθόνη, άρχισε του να πλέκει εγκώμιο.

    Σε αυτή την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη, ο Ριχάρδος έσπευσε να καθησυχάσει τους πελάτες του και όλους όσοι του εμπιστεύτηκαν τα ενέχυρά τους.

    «Καλό μεσημέρι, να ξέρεις είσαι ο πρώτος παρουσιαστής δημοσιογράφος, που δέχτηκα να δώσω συνέντευξη. Καταλαβαίνεις τα αισθήματα που έχω για εσάς γενικά σε αυτή την εκπομπή. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, νομίζω η αποφυλάκισή μου, μετά από μόλις 12 ημέρες κρατήσεως στις φυλακές Ναυπλίου, αποδεικνύει την αθωότητά μου δεν χρειάζεται να πω περισσότερα λόγια.

    Όλο αυτό ήταν μία παραπλάνηση δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους, δεν είναι τέλειοι όλοι οι άνθρωποι. Λάθη γίνονται, οπότε ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους ανθρώπους; Σημασία έχει ότι αποδείχτηκε η αθωότητά μου. Τα καταστήματά μου λειτουργούν κανονικά είναι όλα νομιμότατα», δήλωσε στην εκπομπή, ο γνωστός ενεχυροδανειστής.

    Ο Μένιος Φουρθιώτης έχει αναλάβει ακόμη μία εκπομπή στο νέο Έψιλον με τίτλο Menios Live, που θα προβάλλεται καθημερινά.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ριχάρδος – Φουρθιώτης: Αυτές είναι οι συνομιλίες τους για τις «μαύρες» αμοιβές – Πόσο κόστιζαν οι πληρωμένες συνεντεύξεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Πίτσα Παπαδοπούλου ερμηνεύει μεγάλη της επιτυχία μέσα στο… μετρό!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονιστικές εικόνες: Το κατεστραμμένο γραφείο της Σίας Κοσιώνη μετά την βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ



    ΣΧΟΛΙΑ