• LIFE&STYLE

    Στην Κοζάνη ο Σάκης Ρουβάς για επενδύσεις (video)

    Ζυγούλη-Ρουβάς

    Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς


    Στην Κοζάνη βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς μαζί με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, με την ιδιότητα του επενδυτή αυτή τη φορά. Το μεσημέρι της Τετάρτης, το ζευγάρι εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, όπου απόλαυσε το γεύμα του.

    Κατά την έξοδό τους από το εστιατόριο, έγιναν αντιληπτοί από τους κατοίκους της περιοχής και από «ρουβίτσες» που έσπευσαν για μία selfie με τον Σάκη.

    Ο τραγουδιστής έχει επενδύσει στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως η βιομάζα και το βιοαέριο και φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του παραμένει ζωηρό για τον συγκεκριμένο τομέα.

    Η παρουσία του άλλωστε σε ημερίδα στα Γιάννινα, πριν μερικές ημέρες, μαζί με ανθρώπους που σχεδιάζουν την ανάπτυξη μονάδων βιοαερίου στην περιοχή μόνο τυχαία δεν θεωρήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

    Τι ακριβώς περιλαμβάνεται στα πλάνα του είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, καθώς οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μπορεί να προβάλλονται ως μία σημαντική εναλλακτική πηγή, συνήθως όμως συνοδεύονται και από κοινωνικές αντιδράσεις.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νίκος Χατζηνικολάου: «Ο Σάκης Ρουβάς είναι σκεπτόμενος Έλληνας» (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Τρυφερές στιγμές με τα παιδιά τους (pics + video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Laurel ή Yanny; – Το νέο δίλημμα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο



    ΣΧΟΛΙΑ