• LIFE&STYLE

    Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Αγγελίδη: «Βάλε τα δυνατά σου αγάπη μου»

    • NewsRoom
    Αγγελίδης-Βαρσάμη

    Εβελίνα Βαρσάμη και Κωνσταντίνος Αγγελίδης


    Συγκινεί το μήνυμα της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος βγήκε από την εντατική 57 ημέρες, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε.

    Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, δεν έφυγε στιγμή από κοντά του και με ανάρτησή της στο Facebook, εκφράζει με βεβαιότητα πως ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού της θα σταθεί ξανά στα πόδια του.

    «Αστέρι μου, Ψυχή μου, Ζωή μου πάντα σε θαύμαζα για την δύναμη της ψυχής σου, μα τώρα όμως σε θαυμάζω ακόμα περισσότερο. Κέρδισες το πρώτο στοίχημα… ΖΕΙΣ… Κέρδισες και το δεύτερο στοίχημα… ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ μετά από 60 μέρες. Είμαι σίγουρη και το πιστεύω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ότι θα κερδίσεις και το τρίτο στοίχημα… ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ  ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ και σύντομα θα επιστρέψεις στο σπίτι μας και στο παιδάκι μας που τόσο πολύ του έχεις λείψει… Του λείπει το γέλιο σου, οι τρυφερές γεμάτες αγάπη αγκαλιές σου, η μυρωδιά σου… μα πιο πολύ όμως του λείπει η παρουσία σου και η φωνή σου… Βαλε τα δυνατά σου Αγάπη μου για τον Αλεξανδρούλη μας… ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!!!!», έγραψε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βγήκε από την εντατική μετά από 57 ημέρες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου)

     



    ΣΧΟΛΙΑ