• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Η επίσημη φωτογράφιση του ζεύγους για τον αρραβώνα τους

    • Νίκη Καξερή
    Μέγκαν Μαρκλ-πριγκιπας χάρι

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Το παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες για τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Οι φωτογραφίες μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένες από περιοδικό μόδας, με το λαμπερό ζευγάρι να ποζάρει στο φακό φανερά ερωτευμένο. Στην πρώτη φωτογραφία, το βασιλικό ζευγάρι κάθεται στα σκαλιά της ιδιωτικής βασιλικής κατοικίας, Φρόγκμορ στο κάστρο των Ουίνδσορ. Η Μέγκαν είναι ντυμένη με ένα φόρεμα του οίκου Ralph & Russo αξίας 52.750 ευρώ, ενώ ο Χάρι προτίμησε ένα μπλε κοστούμι ραμμένο στα μέτρα του.

    Το ασπρόμαυρο πορτρέτο απεικονίζει το ζεύγος να χαμογελάει ο ένας στον άλλον, καθώς η Μέγκαν χαιδεύει τρυφερά το πρόσωπο του αγαπημένου της πρίγκιπα. Φυσικά, σε πρώτο πλάνο είναι και το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι, το οποίο αποτελείται από πέτρες κοσμημάτων της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Σε αυτήν την φωτογραφία, η Μέγκαν φοράει ένα απλό άσπρο πουλόβερ του brand της Victoria Beckham.

    Φωτογράφος της σημαντικής αυτής στιγμής για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ είναι ο Αλέξι Λουμπορμίρσκι. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη κατοικία έκανε την γαμήλια δεξίωση του το 2008, ο ξάδελφος του Χάρι, Πίτερ Φίλιππος, γιος της πριγκίπισσας Άννας, κόρης της βασίλισσας Ελισάβετ.

    Την προηγούμενη εβδομάδα, η βασίλισσα Ελισάβετ πραγματοποίησε το ετήσιο χριστουγεννιάτικο δείπνο για την βασιλική οικογένεια, στο οποίο καλεσμένη ήταν και η Μέγκαν Μαρκλ. Οι παπαράτσι απαθανάτισαν το ζευγάρι, καθώς και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με την οικογένειά του, κατά την άφιξή τους στο παλάτι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μέγκαν Μαρκλ: Το χριστουγεννιάτικο δείπνο με την Ελισάβετ και το φόρεμα των 300 λιρών (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο πιο περιζήτητος εργένης μετά τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπάκιγχαμ: Στις 19 Μαΐου ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ



    ΣΧΟΛΙΑ