• LIFE&STYLE

    Όλο το διαδίκτυο ψάχνει τον Μπάμπη που «εμφανίστηκε» στο διάγγελμα του Τσίπρα (pic)

    • NewsRoom


    Χθες, Τρίτη 21 Αυγούστου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέβη στην Ιθάκη για το τηλεοπτικό του διάγγελμα ως προς την έξοδο της Ελλάδας από το τρίτο μνημόνιο. Η μετάδοση του διαγγέλματος έγινε live και μέσω Facebook, στη σελίδα της ΕΡΤ, όπου πολλοί χρήστες σχολίαζαν σχετικά και εξέφραζαν τη γνώμη τους.

    Μια συγκεκριμένη χρήστρια του Facebook, όμως, έγραψε ένα απροσδόκητο σχόλιο που προκάλεσε το ενδιαφέρον αλλά και το γέλιο του κόσμου, κάνοντάς το viral. Το συγκεκριμένο σχόλιο έκλεψε τη δόξα από τον πρωθυπουργό και απέσπασε την προσοχή των χρηστών που παρακολουθούσαν το διάγγελμα, αφού στις live μεταδόσεις του Facebook τα σχόλια προβάλλονται δημόσια σε όποιον παρακολουθεί εκείνη τη στιγμή τη μετάδοση.

    Συγκεκριμένα, το σχόλιο, το οποίο προέρχεται από μια γυναίκα και δεν σχετίζεται με το διάγγελμα, τα μνημόνια, την οικονομία της χώρας ή τους πολιτικούς, έγραφε το εξής: «Μπάμπη αν με ακούς πάρε με τηλέφωνο ρε! Σε ψάχνω μία βδομάδα».

    Κανείς δεν ξέρει αν ο προαναφερόμενος “Μπάμπης” είναι υπαρκτό πρόσωπο και αν όντως η εν λόγω κοπέλα τον έψαχνε, με αποτέλεσμα να εκμεταλλευτεί το live του πρωθυπουργού, που είχε μεγάλο κοινό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η χρήστρια του Facebook να τρόλαρε το διάγγελμα, αλλά το σίγουρο είναι πως κατάφερε να διασκεδάσει αρκετό κόσμο!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κενό περιεχομένου διάγγελμα Τσίπρα από την Ιθάκη με Λαιστρυγόνες, Κύκλωπες και Μνηστήρες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσκόπηση mononews: Πιστεύετε ότι ήταν ουσιαστικό ή κενό περιεχομένου το διάγγελμα Τσίπρα;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κόλαση στο Twitter με το #ΠαραμΙθάκη του Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ