• LIFE&STYLE

    Βασάλος-Βαλαβάνη: Το video που «ανέβασαν» μαζί και το τρολάρισμα της Ντορέττας

    • NewsRoom


    Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν τους δύο πρώην παίκτες του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν αναπτύξει κάτι παραπάνω από φιλικές σχέσεις.

    Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Βασάλος, λίγο πριν βγει στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, «ΕΔΩ», έκανε μία στάση στο γραφείο της Βαλαβάνη. Η αθλητικογράφος ανέβασε στο Instagram story της ένα βίντεο μαζί του και είπε αστιευόμενη ότι, «Δεν φτάνει που ήρθε στο κανάλι, που είμαστε εδώ 13 ολόκληρα χρόνια, ήρθε και μας πήρε και τη θέση». Σε αυτό ο Κωνσταντίνος απάντησε απλά: «Ε… τι να κάνουμε ρε παιδιά, σιγά σιγά ανεβαίνουμε».

    Στο μεταξύ, πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Real επικαλλούμενη μια πηγή έκανε λόγο για την πραγματική σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο υποστηρίζοντας ότι, «Απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Έχουν κοινά ενδιαφέροντα και αυτό τους ενώνει ακόμα περισσότερο».

    Δείτε το βίντεο:

    https://www.instagram.com/p/Bbb5TnZBcst/

    Έπειτα, στον αέρα της εκπομπής, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στο νέο κύμα κακοκαιρίας, το οποίο οι μετεωρολόγοι ονόμασαν «Ευρυδίκη» και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να τρολάρει τον Βασάλο λέγοντας: «Το ότι αυτό το φαινόμενο που θα μας έρθει στο κεφάλι όλη την εβδομάδα με βροχές και καταιγίδες και ονομάζεται “Ευρυδίκη”, πιστεύεις ότι…», όμως, πριν προλάβει να ολοκληρώσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος την διέκοψε λέγοντας της: «Και για ποιον λόγο πρέπει να αναφέρεσαι σε μένα;», με εκείνη να του απαντά: «Γιατί… ε… τώρα ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας… η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι φίλη σου…».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στη showbiz: Ζευγάρι ο Ντάνος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Ευριδίκη Βαλαβάνη κουρεύτηκε και είναι πιο όμορφη από ποτέ (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνος Βασάλος: Δίχως τέλος η κόντρα ανάμεσα στον πατέρα του και την πρώην του



    ΣΧΟΛΙΑ