• LIFE&STYLE

    Must-have: Με το ολόσωμο μαγιό θα κερδίσετε τις εντυπώσεις


    Τα μαγιό είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας για κάθε γυναίκα, αφού αποτελούν κυριολεκτικά το outfit της παραλίας! Όποιο και αν είναι το στιλ σας -από τις πιο ρομαντικές που λατρεύουν τα λουλούδια και τα παστέλ χρώματα, τις πιο εκκεντρικές με τα περίτεχνα και αφηρημένα μοτίβα μέχρι τις πιο σέξι που αναζητούν αποκαλυπτικά ντεκολτέ και κοψίματα- όλες δίνετε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή του και κάθε χρόνο προσπαθείτε να ανακαλύψετε το ιδανικό που θα σας ταιριάζει άψογα.

    Φυσικά, όπως και στα ρούχα έτσι και στα μαγιό δημιουργούνται κάθε σεζόν τάσεις που παρουσιάζουν τα hot και must-have κομμάτια είτε σε χρώματα είτε σε σχέδια και γραμμές. Για φέτος, φαίνεται πως οι σχεδιαστές έβαλαν στο επίκεντρο τα ολόσωμα, που αναμφίβολα είναι πολύ θηλυκά και όμορφα. Μπορεί τον 19ο αιώνα να κάλυπταν τελείως το γυναικείο σώμα και να ήταν αδιάφορα και αντιαισθητικά, όμως πλέον έχουν μετατραπεί στα πιο lady-like style items της παραλίας και για το 2018 βρίσκονται στην κορυφή των trends. Οι εκδοχές που ξεχώρισαν ήταν αυτά με τον έναν ωμό, τα V ντεκολτέ και τα ψηλόμεσα και σκαφτά καβάλο- τα γνωστά ως high cuts.

    swimsuit-3.jpg

    Ίσως να μην είναι η ιδανική επιλογή για ηλιοθεραπεία και μαύρισμα, όμως είναι άκρως εντυπωσιακά για τα πάρτι στα beach bars και σαν δεύτερο μαγιό, όταν πηγαίνετε κάπου για φαγητό μετά τη παραλία. Είναι ιδιαίτερα κολακευτικά και, ανάλογα με το κόψιμο και το υλικό,  μπορούν να αναδείξουν κάθε σωματότυπο. Εάν λοιπόν βρίσκεστε σε πυρετώδη αναζήτηση του next beach buy, τότε εμπιστευτείτε τη γοητεία των one-piece!

    Extra tip: Μην ξεχνάτε ότι το ολόσωμο είναι στην ουσία ένα κορμάκι και πέρα από την παραλία μπορείτε να το φοράτε και σαν κανονικό ρούχο το πρωί μαζί με σορτσάκια αλλά και το βράδυ με παντελόνες και pencil φούστες.

    Shop the Look

    Accessorize

    Zeus + Dione

    Calzedonia

    Pretty Me, www.prettymeswimwear,com

    Yamamay

    Marina Vernicos, 4Tailors

    Tory Burch

    h&m

    Marks & Spencer

    Stefania Frangista

    Gossip on the Beach, Minerva

    Maa Boo

    Max Mara, Max Mara Boutique

    Mara Hoffman

    Mitos

    Μiranda Konstantinidou, Danae Makedonia Palace

    Sophie Deloudi

    Sunderwater

    Maaji, Elegance

    Sloggi, notos



    ΣΧΟΛΙΑ