• LIFE&STYLE

    Λάουρα Νάργες: Τελείωσε το μεταπτυχιακό και ετοιμάζεται για διδακτορικό (pic)

    • NewsRoom
    Λάουρα Νάργες

    Λάουρα Νάργες


    Η Λάουρα Νάργες, γνωστή από τον κόσμο της σόουμπιζ αλλά και από τη συμμετοχή της στο Survivor 2, έχει ζωή και εκτός τηλεόρασης ή social media.

    Τους τελευταίους μήνες η «Λαρουρίτα» πραγματοποιούσε μεταπτυχιακές σπουδές και όπως μας ενημέρωσε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μόλις παρέδωσε τη διπλωματική της εργασία, που έχει ως θέμα τους influencers και το branding στο Instagram.

    Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον αντικείμενο, το οποίο σίγουρα το γνωρίζει καλά, αφού έχει επαφή με τον χώρο αυτό. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και στη λεζάντα της, συν τοις άλλοις, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει τις σπουδές της κάνοντας διδακτορικό.

    Έγραψε τα εξής:

    «Η μεταπτυχιακή διπλωματική μου εργασία που αφορά τους ινφλουενσερς και το μπράντινγκ στο ίνσταγκραμ παραδόθηκε και το προαίσθημά μου είναι θετικό…. Ευελπιστώ να είμαι στην ορκωμοσία μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές μου τον Φεβρουάριο! Προς το παρόν, ξεκούραση από τα εκπαιδευτικά, και μετέπειτα θα εξετάσω το ενδεχόμενο του κατά πόσο θα μου επιτραπεί να ξεκινήσω σπουδές διδακτορικού • Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα μαθητούδια».

    Δείτε τη φωτογραφία:

    View this post on Instagram

    Η μεταπτυχιακή διπλωματική μου εργασία που αφορά τους ινφλουενσερς και το μπράντινγκ στο ίνσταγκραμ παραδόθηκε και το προαίσθημά μου είναι θετικό…. Ευελπιστώ να είμαι στην ορκωμοσία μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές μου τον Φεβρουάριο! Προς το παρόν, ξεκούραση από τα εκπαιδευτικά, και μετέπειτα θα εξετάσω το ενδεχόμενο του κατά πόσο θα μου επιτραπεί να ξεκινήσω σπουδές διδακτορικού • Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα μαθητούδια ? _______________________________________________________ #proud #marketer

    A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Τροχός»: Άναυδος ο Πολυχρονίδης με παίκτρια που μάντεψε λέξεις χωρίς κανένα γράμμα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Γλίστρησε και έπεσε την ώρα της πασαρέλας (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίκυ Καγιά: Η «Kate Moss της Ελλάδας» έχει φέτος την καλύτερή της χρονιά



    ΣΧΟΛΙΑ