• LIFE&STYLE

    Η Nτένια από το Next Top Model 1 αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το παιχνίδι (video)


    Όλοι θυμόμαστε τη Nτἐνια Αγαλιανοὐ από το πρώτο Next Top Model, που είχε λάβει μέρος στο παιχνίδι όταν ήταν μόλις 18 χρονών.

    Η Ντένια δεν είχε καταφέρει τότε να φτάσει μέχρι τον τελικό, αλλά η ζωή της δεν σταμάτησε, φυσικά, εκεί. Από τότε πέρασαν σχεδόν 10 χρόνια και η Ντένια έχει γίνει μια πανέμορφη κοπέλα, με τέλειο look και απίστευτο σώμα. Εργάζεται πλέον ως ηθοποιός με μεγάλη επιτυχία και ζει μόνιμα στο Μεξικό, όπου είναι πάρα πολύ γνωστή και αγαπητή. Μπορεί να μην έγινε μοντέλο, αλλά η καριέρα της πηγαίνει πάρα πολύ καλά και κάνει ένα επάγγελμα που της ταιριάζει απόλυτα (ακόμη και στο παιχνίδι είχαν φανεί οι εξαιρετικές υποκριτικές της ικανότητες), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως, παράλληλα, σπουδάζει life coaching.

    Με αφορμή το νέο Greece’s Next Top Model (πρόκειται για τον 3ο κύκλο) που μπήκε ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες, η Ντένια Αγαλιανού ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube και μιλά για την εμπειρία της στο παιχνίδι του 2009. Όπως λέει η ίδια, εφόσον το συμβόλαιο που είχε κάνει τότε έχει λήξει, μπορεί να μιλήσει πλέον ανοιχτά για τη συμμετοχή της, αλλά και για όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες. Αποκαλύπτει το τι ήταν στημένο και τι όχι, το αν η συμπεριφορά των κριτών ήταν ψεύτικη, σχολιάζει τη σχέση της με τα άλλα κορίτσια (τότε και σήμερα), μιλά για το μοντάζ που πολλές φορές έδειχνε μια άλλη πραγματικότητα και για πολλά άλλα.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η κόρη της Kim Kardashian κάνει την πρώτη της πασαρέλα και εντυπωσιάζει (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντώνης Νικοπολίδης: Οι συγκινητικές «πριν και μετά» φωτογραφίες με τον γιο του (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: My Style Rocks: Σάλος στο Twitter με την αληθινή γούνα της Έφης (video)



    ΣΧΟΛΙΑ