• LIFE&STYLE

    Η κούκλα-ρομπότ που εκπληρώνει τις σεξουαλικές σας επιθυμίες


    Η ποικιλία των sex toys που υπάρχουν στο εμπόριο είναι τεράστια και μπορούν να εκπληρώσουν κάθε κρυφή επιθυμία του αντρικού κυρίως πληθυσμού. Στην ανάγκη της εκπλήρωσης αυτής οφείλεται και η νέα δημιουργία της κούκλας-ρομπότ που σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει με 12χρονο κορίτσι, το οποίο παραδίδεται συσκευασμένο μέσα σε ένα κουτί παρόμοιο με φέρετρο.

    Η κούκλα που προορίζεται για να εξιτάρει την κάθε “αρρωστημένη” φαντασία παραδίδεται στους αγοραστές της τυλιγμένη σαν μούμια μέσα σε ένα ξύλινο κουτί που μοιάζει με φέρετρο. Ακόμη η κούκλα είναι ντυμένη στα μαύρα για να φαίνεται ότι πενθεί.

    Η “άρρωστη” κούκλα σχεδιάστηκε από την Κινέζικη εταιρεία ShengYi με ύψος μόλις τα 71 εκατοστά και πωλείται στην αγορά στα 770 δολ. Η ποικιλία των συγκεκριμένων κούκλων είναι μεγάλη καθώς υπάρχουν κούκλες  με διάφορα χρώματα μαλλιών και διάφορα χρώματα ματιών, τα οποία μπορεί να επιλέξει το αγοραστικό κοινό σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός μέσω διαδικτύου.

    Η εταιρεία στοχεύει κυρίως στην προσέλκυση του αντρικού καταναλωτικού κοινού, λόγος ο οποίος σχεδιάζει ανάλογες κούκλες μοιάζοντας όσο μικρότερες γίνεται. Ακόμη η εταιρεία που της παράγει τονίζει την γρήγορη παράδοση των κούκλων αυτών στους αγοραστές της, ενώ ακόμη μιλάει για την ιδιαίτερη προσοχή που δόθηκε στην σχεδίαση ενός ιδιαίτερα όμορφου προσώπου από ειδικό έμπειρο σχεδιαστή. Επίσης τονίζουν την απουσία χρήσης επικίνδυνων για την υγεία υλικών στην συγκεκριμένη κατασκευή τους.

    Οι κούκλες αυτές αποτελούν απόδειξη της αύξησης των “άρρωστων” sex toys που έχουν καταβάλλει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της “περίεργης” μόδας ήταν όταν η εταιρεία Shin Takagi σχεδίασε και πούλησε κούκλες, οι οποίες αποτελούσαν τέλειες ανατομικά απομιμήσεις πεντάχρονων κοριτσιών και όπως φαίνεται δημιουργήθηκαν για την εκπλήρωση ερωτικών φαντασιώσεων των παιδόφιλων.



    ΣΧΟΛΙΑ