• LIFE&STYLE

    Χωρισμός σοκ: Τέλος στη σχέση Μπαλατσινού-Κικίλια


    Έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο πρώην υπουργός και η παρουσιάστρια γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2017 και οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι επιβεβαιώθηκαν, όταν τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους από την ρομαντική τους απόδραση στην Πάτμο.

    Οι δυο τους σύμφωνα με δημοσιεύματα και δηλώσεις φίλων από το περιβάλλον τους, ζούσαν τον απόλυτο έρωτα και γι’ αυτό, πριν καλά-καλά κλείσουν ένα χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Μαζί τους έμενε και ο μικρός γιος της Τζένης και του Πέτρου Κωστόπουλου, Μάξιμος.

    Μπαλατσινού

    Σύμφωνα με το bloko.gr, o πρώην υπουργός προστασίας του πολίτη και βουλευτής της Ν.Δ, ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο που κατέθεσε στην Ελληνική Αστυνομία την αλλαγή της διεύθυνσης διαμονής του.

    Ο κ. Κικίλιας, από το κέντρο της Αθήνας όπου είχε μετακομίσει πρόσφατα, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγο καιρό, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έμεναν μαζί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Στησιχόρου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η «μυστική» απόδραση Μπαλατσινού-Κικίλια στο Ρίο (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού; Τι απαντά ο Βασίλης Κικίλιας (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέτρος Κωστόπουλος: Τι είπε για τη σχέση (video)



    ΣΧΟΛΙΑ