• LIFE&STYLE

    Η 2χρονη κόρη της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχει ταλέντο στο τένις

    • NewsRoom
    μιντλετον


    Μαθήματα τένις ξεκίνησε η 2χρονη κορούλα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και ο βρετανικός τύπος κάνει λόγο για φυσικό ταλέντο της μικρής.

    Όπως φαίνεται η πριγκίπισσα Σάρλοτ μοιάζει στη μητέρα της, η οποία είναι δεινή παίκτρια του τένις και έχει τεθεί επικεφαλής της Ένωσης Τένις του Λονδίνου (London Tennis Association), μια θέση που στο παρελθόν και επί 64 χρόνια κατείχε η 91χρονη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Η μικρή Βρετανίδα πριγκίπισσα ξεκίνησε μαθήματα τένις στο αριστοκρατικό κλαμπ Hurlingham, στην περιοχή Φούλαμ του Λονδίνου, αλλά η εγγραφή της στο αυστηρών κανόνων κλαμπ προξένησε και αντιδράσεις επειδή οι γονείς της δεν είναι μέλη του.

    Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Sun για να εγγραφεί κάποιος μέλος θα πρέπει να προταθεί από κάποιον που είναι ήδη εγγεγραμμένος, διαδικασία που δεν τηρήθηκε στην περίπτωση της Σάρλοτ.

    κέιτ μίντλετον
    Κέιτ Μίντλετον

    Πάντως, ανώνυμη πηγή δήλωσε για το ταλέντο της χαριτωμένης πριγκίπισσας στο τένις: «Μπορεί να γίνει τριών ετών τον Μάιο, αλλά ήδη έχουν πεισθεί (οι δάσκαλοι της στο τένις) ότι θα το αγαπήσει και μέχρι σήμερα αυτό συμβαίνει. Φαίνεται ότι αυτή έχει φυσικό ταλέντο». Σύμφωνα με τη Sun, όσοι έχουν δει την Σάρλοτ να παίζει τένις θεωρούν πως η κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ θα γίνει ένα αστέρι του αθλήματος στο μέλλον.

    Την άνοιξη του 2018 η Σάρλοτ θα αποκτήσει ένα ακόμα αδελφάκι καθώς τον Απρίλιο η Κέιτ Μίντλετον θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Αλλά τα ευχάριστα γεγονότα για την βασιλική οικογένεια της Γηραιάς Αλβιόνας δεν σταματούν εδώ. Τον Μάιο η μικρή Σάρλοτ μαζί με τον 4χρονο αδελφό της, πρίγκιπα Γεώργιο, θα γίνουν παρανυφάκια στον γάμο του θείου τους, πρίγκιπα Χάρι με την γοητευτική Αμερικανίδα ηθοποιό, Μέγκαν Μαρκλ.

    Τα δύο παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ ήταν παρανυφάκια και τον περασμένο Μάιο στο γάμο της θείας τους, Πίπα Μίντλετον με τον εκατομμυριούχο Τζέιμς Μάθιου.

    μιντλετον

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τατσόπουλος για Νατάσσα Μποφίλιου: «Μια χαζοβιόλα είσαι»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – ANT1: Απόψε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέγαρο Μουσικής: Κερδίστε δυο διπλές προσκλήσεις για μια εκπληκτική βραδιά



    ΣΧΟΛΙΑ