ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο δικέφαλος του βορρά κληρώθηκε με τη δευτεραθλήτρια Ελβετίας με στόχο την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το πρώτο ματς των δύο αντιπάλων θα γίνει στην Τούμπα στις 24/25 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα επί ελβετικού εδάφους, 31 Ιουλίου ή 1η Αυγούστου.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα την Βασιλεία (έχει παίξει στο παρελθόν κόντρα στις ελβετικές Σερβέτ και Γκρασχόπερς), μία ομάδα με σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα σκαριά νέοι διαγωνισμοί προμήθειας λεωφορείων – Τι σχεδιάζει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
- Αριστοτέλης Ωνάσης: 50 χρόνια από τον θάνατο του ναυτέληνα που διαμόρφωσε το μοντέλο διαχείρισης της ναυτιλιακής εταιρείας
- Περισσότερες πωλήσεις, λιγότερα κέρδη για την Coca-Cola 3Ε
- Αλεξάνδρα Σδούκου στο mononews: Η ΝΔ μπορεί να φτάσει σε αυτοδυναμία – Δεν μας αφορούν τα σχέδια Σαμαρά
