• City Stories

    Το ιστορικό θερινό σινεμά "Αριάν" ζωντανεύει ξανά στη Γλυφάδα


    Ο ιστορικός θερινός κινηματογράφος με το όνομα “Αριάν”, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αγγέλου Μεταξά 11 στη Γλυφάδα, επέστρεψε μετά από 30 χρόνια απουσίας! Ανανεωμένος και πλήρως ανακαινισμένος, ξεκίνησε τη λειτουργία του από το περασμένο Σάββατο 9 Ιουνίου και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές.

    Το σινεμά, μεταξύ άλλων, έχει αναβαθμιστεί ως προς τον εξοπλισμό του και διαθέτει μια μεγάλη πανοραμική οθόνη προδιαγραφών DCI, ενώ έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει συνολικά 300 θεατές. Οι θέσεις είναι διαφόρων ειδών και μπορεί κανείς να επιλέξει από ψηλές καρέκλες σκηνοθέτη και πουφ, μέχρι πολυθρόνες στις ειδικά διαμορφωμένες premium κερκίδες. κρεβάτι/καναπέ που θα βρίσκεται πίσω πίσω.

    Η έκπληξη που σας περιμένει και είναι κατάλληλη για παρέες έως 5 ατόμων, είναι το ότι μπορείτε να κλείσετε εκ των προτέρων κρεβάτι/καναπέ, που βρίσκεται πίσω πίσω, και να βιώσετε μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία. Επίσης, στο ανανεωμένο μπαρ του μπορεί να βρει κανείς παγωμένες και δροσιστικές μπύρες, αλλά και απολαυστικά σνακ, που θα τον συνοδεύσουν κατά τη θέαση της ταινίας.

    Τέλος, στο site του κινηματογράφου μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες, ενώ έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε από πριν τα εισιτήρια και τις θέσεις σας, κάτι το οποίο σίγουρα διευκολύνει πολλούς.

    Το “Αριάν” ήρθε για να μείνει και θα προσφέρει, καθώς φαίνεται, όμορφες βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό, στους σινεφίλ και όχι μόνο! Ο “νέος” κινηματογράφος “Αριάν” άνοιξε τις πόρτες του και περιμένει τη νέα γενιά θεατών να τον ανακαλύψει και να δημιουργήσει αναμνήσεις, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό του.

    Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

    Πληροφορίες:
    Αριάν
    Λεωφ. Αγγέλου Μεταξά 11, Γλυφάδα (εντός στοάς Αριάν)
    2109680090
    Περισσότερες πληροφορίες εδώ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέσσερις θερινές/υπαίθριες προβολές για να παρακολουθήσετε δωρεάν αυτές τις μέρες!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου» επιστρέφει με 4 δωρεάν προβολές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Offside Festival-Book Edition: Ένας διάλογος μεταξύ λογοτεχνίας, ντοκιμαντέρ και ποδοσφαίρου



    ΣΧΟΛΙΑ