ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ιστορικός θερινός κινηματογράφος με το όνομα “Αριάν”, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αγγέλου Μεταξά 11 στη Γλυφάδα, επέστρεψε μετά από 30 χρόνια απουσίας! Ανανεωμένος και πλήρως ανακαινισμένος, ξεκίνησε τη λειτουργία του από το περασμένο Σάββατο 9 Ιουνίου και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές.
Το σινεμά, μεταξύ άλλων, έχει αναβαθμιστεί ως προς τον εξοπλισμό του και διαθέτει μια μεγάλη πανοραμική οθόνη προδιαγραφών DCI, ενώ έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει συνολικά 300 θεατές. Οι θέσεις είναι διαφόρων ειδών και μπορεί κανείς να επιλέξει από ψηλές καρέκλες σκηνοθέτη και πουφ, μέχρι πολυθρόνες στις ειδικά διαμορφωμένες premium κερκίδες. κρεβάτι/καναπέ που θα βρίσκεται πίσω πίσω.
Η έκπληξη που σας περιμένει και είναι κατάλληλη για παρέες έως 5 ατόμων, είναι το ότι μπορείτε να κλείσετε εκ των προτέρων κρεβάτι/καναπέ, που βρίσκεται πίσω πίσω, και να βιώσετε μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία. Επίσης, στο ανανεωμένο μπαρ του μπορεί να βρει κανείς παγωμένες και δροσιστικές μπύρες, αλλά και απολαυστικά σνακ, που θα τον συνοδεύσουν κατά τη θέαση της ταινίας.
Τέλος, στο site του κινηματογράφου μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες, ενώ έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε από πριν τα εισιτήρια και τις θέσεις σας, κάτι το οποίο σίγουρα διευκολύνει πολλούς.
Το “Αριάν” ήρθε για να μείνει και θα προσφέρει, καθώς φαίνεται, όμορφες βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό, στους σινεφίλ και όχι μόνο! Ο “νέος” κινηματογράφος “Αριάν” άνοιξε τις πόρτες του και περιμένει τη νέα γενιά θεατών να τον ανακαλύψει και να δημιουργήσει αναμνήσεις, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό του.
Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:
Πληροφορίες:
Αριάν
Λεωφ. Αγγέλου Μεταξά 11, Γλυφάδα (εντός στοάς Αριάν)
2109680090
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέσσερις θερινές/υπαίθριες προβολές για να παρακολουθήσετε δωρεάν αυτές τις μέρες!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου» επιστρέφει με 4 δωρεάν προβολές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Offside Festival-Book Edition: Ένας διάλογος μεταξύ λογοτεχνίας, ντοκιμαντέρ και ποδοσφαίρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεμπής (ΟΤΕ): Νωρίς για να εκτιμηθεί η είσοδος της ΔΕΗ στην κινητή
- Κρήτη: Αμετανόητος ο 54χρονος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα – «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι»
- Η Πλαίσιο στην κορυφή των Best Workplaces στην Ελλάδα
- ΟΑΚΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της συναυλίας των Metallica – Αυξημένα μέτρα ασφαλείας



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.