• Business

    Trastor: Αγόρασε εμπορικό ακίνητο στα Χανιά έναντι 1,3 εκατ. ευρώ

    • NewsRoom
    trastor


    O κολοσσός της Trastor επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο του με ακόμη ένα κατάστημα στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στη πόλη των Χανίων. Μετά το άνοιγμα καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ερμού 16 και 18 η εταιρία διευρύνεται και στα νησιά με την Κρήτη να αποτελεί σταθμό της.

    Την απόκτηση εμπορικού καταστήματος στα Χανιά της Κρήτης επί των οδών Σκαλίδη & Μανουσογιαννάκηδων, κατόπιν ειδικής αδείας που έλαβε από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, έκανε γνωστή η Trastor μέσω ανακοίνωσης.

    Το ακίνητο είναι συνολικής επιφάνειας 700 τμ., εκτείνεται σε ισόγειο χώρο με πατάρι και αποθήκη και είναι μισθωμένο στο σύνολο του.

    Το τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου ανήλθε σε € 1,3 εκατ..

    O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, μετά την ολοκλήρωση της αγοράς του εν λόγω ακινήτου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Η απόκτηση ακινήτου στο εμπορικό κέντρο των Χανίων επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στην οικονομία και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Κρήτης. Η Εταιρεία, υλοποιώντας την επενδυτική της στρατηγική, εξετάζει αξιόλογες επενδυτικές ευκαιρίες στο νησί δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε τουριστικά ακίνητα”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Trastor: Απέκτησε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας έναντι 2,56 εκατ. ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Trastor: Κέρδη και αύξηση 32,4% στις επενδύσεις σε ακίνητα το 2017

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λ. Βρεττάκος (ΑΒ Βασιλόπουλος): Φτωχότερος ο επιχειρηματικός κόσμος χωρίς τον Σκλαβενίτη



    ΣΧΟΛΙΑ