• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Ο δαιμόνιος μάνατζερ που αντέγραψε την Uber, στις θαλάσσιες μεταφορές

    • Bloomberg


    Η Allcargo Logistics Ltd. μιμείται την Uber Technologies Inc. για να ενισχύσει τις δραστηριότητές της σχετικά με τη διανομή θαλάσσιων εμπορευματοκιβωτίων. Μια μονάδα της Allcargo, η Worldwide, με έδρα τη Βομβάη, που συγκεντρώνει τις παραγγελίες πελατών, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το μοντέλο της Uber για να διευκολύνει τους πελάτες να κάνουν κράτηση θαλάσσιων εμπορευματικών μεταφορών.

    Η Allcargo, η οποία ανακοίνωσε πτώση των κερδών στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε τρίμηνα, ποντάρει στην τεχνολογία για την αναζωογόνηση των όγκων μεταφερομένων κιβωτίων και την υπερκέραση των ανταγωνιστών στο εξωτερικό, όπως η DHL Worldwide Express στην τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της Ασίας. Ο χρόνος μπορεί να είναι σωστός για την εταιρεία καθώς βελτιώνεται η υποδομή της εφοδιαστικής αλυσίδας της Ινδίας. Το κράτος αυτό σημείωσε άνοδο 19 θέσεων στη σχετική κατάταξη θέσεων με βάση τις επιδόσεις που καταγράφει η Παγκόσμια Τράπεζα, συμπεριλαμβανομένων των υποδομών, των τελωνείων και της επικαιρότητας.

    “Οι εταιρείες του Διαδικτύου όπως οι Ubers του κόσμου έχουν μετατρέψει επιτυχώς το μοντέλο λειτουργίας τους με μια ισχυρή τεχνολογική υποδομή”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Allcargo, Shashi Kiran Shetty σε συνέντευξή του την περασμένη εβδομάδα. “Η ιδέα είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες της να διευκολύνουν τη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων τους με το ECU Worldwide, από οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου μέσω των συσκευών τους”.



    ΣΧΟΛΙΑ