ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

All in από τους επενδυτές στην εκεχειρία της Μέσης Ανατολής – S&P και Nasdaq προς νέες κορυφές, απώλειες για τα ασφαλή καταφύγια
Το συμβόλαιο του χρυσού ενισχύθηκε την Τετάρτη για πέμπτη φορά σε έξι συνεδριάσεις, με το δολάριο να παρουσιάζει αδύναμες επιδόσεις, μετά την έγκριση από τη Βουλή των Αντιπροσώπων του φορολογικού νομοσχεδίου. Στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, το συμβόλαιο του χρυσού ενισχύθηκε κατά 0,43% ή 5,40 δολ. για να κλείσει στα 1.269,55 δολ. ανά ουγγιά. Στα υπόλοιπα μέταλλα, το ασήμι σημείωσε κέρδη 0,76% στα 16,32 δολ. ανά ουγγιά, η πλατίνα κέρδισε 0,55% στα 921,50 δολ. ανά ουγγιά και το παλλάδιο σημείωσε άνοδο 0,44% στα 1.029,25 δολ. ανά ουγγιά.
Υπενθυμίζεται ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε την Τετάρτη το νομοσχέδιο των Ρεπουμπλικάνων για τη φορολογική μεταρρύθμιση το οποίο πλέον οδεύει για τον Λευκό Οίκο προκειμένου να υπογραφεί από τον Αμερικανό Πρόεδρο Donald Trump.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ferrari: Έρχεται ένα πρωτότυπο αγωνιστικό superyacht με την υπογραφή του βετεράνου Giovanni Soldini
- Μεντβέντεφ: Η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα ήταν επικίνδυνη
- Bloomberg: Ο Ερντογάν επαναφέρει την ατζέντα των ευρωπαϊκών πυραύλων στην σύνοδο του ΝΑΤΟ – Αναζητά στήριξη από Μακρόν
- Σύνοδος ΝΑΤΟ: Προς υπερδιπλασιασμό των αμυντικών δαπανών
