Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Τράπεζες

Σίμος Κεδίκογλου: Η Τράπεζα Πειραιώς συνδράμει από την πρώτη στιγμή στους πληγέντες της Βόρειας Εύβοιας

Σίμος Κεδίκογλου: Η Τράπεζα Πειραιώς συνδράμει από την πρώτη στιγμή στους πληγέντες της Βόρειας Εύβοιας

Γιάννης Χανιωτάκης- Σίμος Κεδίκογλου- Αλκιβιάδης Αλεξάνδρου

Συνάντηση εργασίας για την ανάληψη από την Τράπεζα Πειραιώς ενημερωτικής εκστρατείας με σκοπό τη δυνατότητα αξιοποίησης και χρηματοδότησης των προγραμμάτων LEADER και ΠΑΑ (Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης) στη Βόρεια Εύβοια, πραγματοποίησαν την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου με στελέχη της Τράπεζας.

Αναλυτικά, στη σύσκεψη με τον ΥφΑΑΤ συμμετείχαν οι κ.κ. Αλκιβιάδης Αλεξάνδρου, Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς και Γιάννης Χανιωτάκης, senior Director, Ανάπτυξης Εργασιών Αγροτικού Τομέα ,τρ. Πειραιώς .

Κατά τη συνάντηση, ο Υφυπουργός ευχαρίστησε την Τράπεζα Πειραιώς για τον σημαντικό κοινωνικό ρόλο που επιτελεί, τονίζοντας πως «από την πρώτη στιγμή μετά την καταστροφή στη Β. Εύβοια, έσπευσε να μας συνδράμει».

Η Τράπεζα Πειραιώς, πέρα από την αφιλοκερδή συμμετοχή της στη μελέτη της αγροδιατροφής που γίνεται υπό την αιγίδα της επιτροπής για την αποκατάσταση των ζημιών της Βόρειας Εύβοιας, έχει ήδη πραγματοποιήσει σειρά δράσεων στην πληγείσα περιοχή, για την οποία ο Υφυπουργός δε παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του.

Οι δράσεις τις Τράπεζας Πειραιώς για τη Β. Εύβοια είναι οι εξής:

Μέτρα στήριξης με προνομιακούς όρους για τους πληγέντες σε χρηματοδοτήσεις που αφορούν:

Διαβάστε επίσης: