Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Στον ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Σε κλίμα έντασης η απολογία του

Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Ποινικολόγος

Με μια αγκαλιά από τη μικρή του κόρη, Μαρία Ελένη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μπήκε στο ανακριτικό γραφείο για να απολογηθεί λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Χαμογελαστός έφτασε στο εφετείο ο ποινικολόγος, ενώ έξω από το γραφείο του ανακριτή τον περίμεναν τα 3 του παιδιά, οι συνεργάτες του γραφείου του και η σύντροφός του Νατάσα Καλογρίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απολογία του ποινικολόγου άρχισε μέσα σε κλίμα έντασης. Ο εφέτης ειδικός ανακριτής φέρεται να απαίτησε από τον συνήγορο υπεράσπισης του κ. Λυκουρέζου, Θρασύβουλο Κονταξή, να απενεργοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο. Ο συνήγορος διαμαρτυρήθηκε, λέγοντας ότι αυτό δεν προβλέπεται από κανένα κανονισμό κι ότι ήδη έχει ενεργοποιήσει την αθόρυβη λειτουργία.

Αμέσως μετά τον κ. Λυκουρέζο θα απολογηθεί ο δεύτερος κατηγορούμενος δικηγόρος Θοδωρής Παναγόπουλος, ο οποίος έχει τη συμπαράσταση της οικογένειας και των συνεργατών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο Εφετείο η Νατάσα Καλογρίδη για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Λυκουρέζος: «Αυτό είναι το email που αποδεικνύει ότι δεν ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ομόθυμη αντίδραση του δικηγορικού κόσμου για τα εντάλματα σύλληψης Λυκουρέζου-Παναγόπουλου