Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Δημοσκόπηση Alco: Στις 16 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ – Στο 18,8% οι αναποφάσιστοι

Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Κασσελάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Στέφανος Κασσελάκης

Απώλειες για όλα τα κόμματα εκτός της Ελληνικής Λύσης και της Νίκης, κατέγραψε η δημοσκόπηση της ALCO που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, επί των έγκυρων, η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 28,2%, το ΠΑΣΟΚ 12,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 1ο,9%, το ΚΚΕ 9,1%, η Ελληνική Λύση 6,1%, η Νίκη 3,2%, η Πλεύση Ελευθερίας 2,5%, οι Σπαρτιάτες 2,3%, η Νέα Αριστερά 2,1%, το ΜέΡΑ25 1,8% ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει το 18,8%.

 

Υο 87% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι η κυβέρνηση δεν έχει εξαντλήσει τα δημοσιονομικά περιθώρια και μπορεί να λάβει και άλλα μέτρα για την ακρίβεια, ενώ το 62% χαρακτηρίζει «λανθασμένους» τους κυβερνητικούς χειρισμούς με τους αγρότες. Το 69% δεν θεωρεί αποτελεσματικά τα μέτρα κατά της φοροδιαφυγής.

Το ποσοστό εκείνων που δηλώνουν ικανοποίηση από την κυβέρνηση μειώθηκε στο 25% ενώ αυτών που δηλώνουν καθόλου ικανοποιημένοι αυξήθηκε στο 45%.

Διαβάστε επίσης

Ηγουμενίτσα: Αγρότες απέκλεισαν την πρόσβαση στον λιμένα εξωτερικού

Συνάντηση Μητσοτάκη-Βέμπερ στο Μαξίμου – Τι συζήτησαν

Μη κρατικά πανεπιστήμια: Ερωτήσεις και απαντήσεις για την εισαγωγή και τη φοίτηση