Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια

Ζώδια

Τι μαρτυρούν τα άστρα σήμερα; Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο;

Από τον Κωνσνταντίνο Ντότα

Καλή ημέρα να εκφράσετε τις επιθυμίες σας

Κριός

Καλή ημέρα να εκφράσετε αυτό που έχετε μέσα στην καρδιά σας στους ανθρώπους που αγαπάτε, καθώς και να ασχοληθείτε με κάτι που πραγματικά σας γεμίζει.

Ταύρος

Το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο. Σήμερα, μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς τις συνθήκες που θα σας φέρουν χαρά.

Δίδυμοι

Δώστε χώρο σε οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει κοντά με ανθρώπους που αγαπάτε. Η επικοινωνία σήμερα είναι δημιουργική.

Καρκίνος

Σήμερα δίνεται μεγάλη ευκαιρία να βρείτε τον τρόπο να φέρετε στην ζωή σας αυτό που θα σας δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια. Είτε σε συναισθηματικό, είτε σε υλικό επίπεδο.

Λέων

Σήμερα γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Δείξτε τα ταλέντα σας και γίνετε φωτεινό παράδειγμα για άλλους ανθρώπους.

Παρθένος

Η επιμονή και το πείσμα σας είναι κύρια χαρακτηριστικά της επιτυχίας σας. Σήμερα, όμως, προσπαθήστε να είστε ευέλικτη/ος για να κρατήσετε τον έλεγχο.

Ζυγός

Η αναποφασιστικότητα δεν χωράει στη σημερινή ημέρα. Παράλληλα με τα εξωτερικά δεδομένα, μπορείτε να προσαρμόστε τις ιδέες σας και να πάρετε αποφάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα, η ενέργεια ρέει θετικά και μπορείτε να κάνετε σχέδια. Παρ’ όλα αυτά, καλό θα είναι να μην παρέμβετε σε κάτι το οποίο είναι ακόμη σε διαδικασία εξέλιξης.

Τοξότης

Σήμερα είναι καλή ημέρα κυρίως για σκέψεις και νέες ιδέες. Εμπνεύσεις και λύσεις έρχονται σε θέματα που σας απασχολούν, αρκεί να είστε ανοιχτή/ός σε κάτι πιθανά καινούργιο.

Αιγόκερως

Σήμερα, η αμφιθυμία είναι έντονη, γι’ αυτό προσπαθήστε να προσανατολιστείτε προς την κατεύθυνση που νιώθετε περισσότερο σίγουρη/ος και ασφαλής.

Υδροχόος

Σήμερα, μπορείτε να δράσετε προς κατευθύνσεις οι οποίες σας συνδέουν με κάποιον τρόπο με άλλους ανθρώπους. Συνεργασίες και σχέσεις μπορούν να προχωρήσουν αρμονικά.

Ιχθύες

Καλή ημέρα να σκεφτείτε πως μπορείτε να κάνετε την καθημερινότητά σας περισσότερο ευχάριστη. Η ικανοποίηση μέσα από καθημερινές δραστηριότητες είναι σημαντική, ακόμη και εάν υπάρχουν εμπόδια λόγω των εξωτερικών δεδομένων.

Πηγή: portraits.gr

Διαβάστε ακόμη:

Άγριες Μέλισσες: Συγκρούσεις και ανατροπές – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 7-10/12

Ξέσπασε ο Νότης Σφακιανάκης με ύβρεις κατά κράτους και δημοσιογράφων

Το τέλειο γλυκό για την καραντίνα: Πεντανόστιμο μπανόφι με λίγα υλικά & απλά βήματα

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση