Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Τι κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν τον τελικό του Survivor; (pics)

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το γάμο του με την Χριστίνα Μπόμπα. Ο παρουσιαστής του Survivor μοιράστηκε στο προφίλ του στο Instagram στιγμιότυπα με τον ίδιο να προβάρει γαμπριάτικα κοστούμια. Στο πλευρό του βρίσκεται ο σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος, ο οποίος ανέλαβε να ντύσει τον γαμπρό.

Βέβαια, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν αποκάλυψε αν τελικά πήρε την τελική απόφαση για το κοστούμι, ενώ παρακίνησε τους ακολούθους του να επιλέξουν αν την μεγάλη ημέρα θα φορέσει γραβάτα/παπιγιόν ή ανοιχτό πουκάμισο.

Στην μέτρηση που του έκανε ο σχεδιαστής δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς το ένα χέρι του Τανιμανίδη είναι ένα πόντο πιο μακρύ από το άλλο. Ο ίδιος βέβαια δεν μπόρεσε να μην κάνει πλάκα γι΄αυτό στην Χριστίνα Μπόμπα γράφοντας συγκεκριμένα «Το ένα χέρι είναι ένα πόντο πιο μακρύ. Προβληματικό με παίρνεις».

Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο στη Σίφνο με την Χριστίνα Μπόμπα να ντύνεται με ένα boho νυφικό της Σήλια Κριθαριώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Τι έμαθαν στους ντόπιους Λιανός και Τανιμανίδης;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νατάσα Θεοδωρίδου: Το συγκινητικό μήνυμα για την μικρή της κόρη (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Συγκλονιστικό το σημερινό αγώνισμα – Ποιοι παίκτες περνάνε στον ημιτελικό (video)